Ce faci când ți-e foame și lene în Iași?

 

Știți cum e regula aia? Nu merge la cumpărături flămând! Ei bine, nu cred că ar fi bine nici să mă apuc să scriu pe blog în timp ce îmi e foame. Nu de alta dar scap salivă pe tastatură și mi-e că se strică laptop-ul meu veteran. Despre mâncare vorbim azi, mai precis despre unde poți comanda mâncare în Iași, și nu orice fel de mâncare, ci mâncarea de-aia bună cum numa la moldoveni găsești. De fapt… exagerez, vorbim despre mâncare italienească, adică pizza, iar burgerii numai moldovenești nu sunt, dar când ți-e foame și ești în Iași… ce mai contează?

Când ți-e foame și lene ai o singură și foarte rapidă soluție. Dai o comandă de mâncare în Iași. Nu e greu deloc, ai nevoie de două ingrediente internet și bani. Lenea se plătește acuma… asta e. Dar să spunem că nu îți e lene, îți este doar poftă. Soluția e simplă indiferent de motivul pentru care vrei să comanzi mâncare în municipiul Iași. Dai o comadă cu ajutorul foodpanda.ro. Și dacă zici că nu îți e poftă, vorbim după ce treci de imaginile de mai jos.

Bun acum că glandele tale salivare au început să funcționeze din nou să îți spun cum poți să comanzi mâncare în municipiul Iași. Dacă ești genul de persoană care urăște interacțiunile umane, chiar și cele care sunt în interesul tău, iar vorbitul la telefon pentru a comanda până și mâncare te transformă automat într-un copil rușinos de 5 ani, am o veste foarte bună pentru tine. Nu trebuie să suni pe nimeni.

Este suficient să selectezi orașul în care vrei să îți vie livrată mâncarea, în cazul de față Iași, introduci într-o căsuță draguță adresa ta și îți va apărea cel mai apropiat restaurant. Nu te panica nu trebuie să mergi până acolo. Poți face comanda online după ce vei selecta cu ce vrei să îți resfeti papilele gustative și să îți umpli stomacul. Indiferent ce ai alege, sigur e bun. Vezi online cât trebuie să plătești, iar bacșișul pe care îl dai băiatului care livrează rămâne la bunăvoința ta să îl decizi.

Acum că te-am învățat cum să dai o comandă de mâncare în Iași, ce mai aștepți? Nu ziceai că îți e foame? 😉

You may also like

Lasă un răspuns