Cursul de publicitate Eurocor – Ce îmi place cel mai mult?

 

Acum muuultă vreme vă povesteam despre prima mea experiență cu cei de la Eurocor și cu cursul de publicitate. De atunci s-au adunat mai multe cursuri despre care mai trebuie să vă povestesc. Așa cum ați putut observa , în ultimele luni programul meu a fost ușor modificat și nu am putut să fie la fel de activă pe blog. De îndată ceam reușit să îmi fac ordine în program însă m-am hotărât să vă mai actualizez cu câteva informații foarte practice. Despre Eurocor v-am mai vorbit aici. Atunci vă spuneam mai multe detalii despre curs, modul în care se va desfășura precum și prețul acestuia. Acum este timpul să vă spun și care au fost aspectele ce mi-au plăcut cel mai mult.

    Lecțiile simple și bine structurate

Cred că unul din motivele pentru care cineva alege să nu se înscrie la un curs, pe lângă lipsa unui buget sau a timpului, este frica de complexitate a cursului. Oameni sunt atrași de un anumit domeniu, dar ar vrea un curs care să e explice „pe românește”. Acesta este unul din primele lucruri care îmi plac la cursurile Eurocor. Limbajul este pe înțelesul oricui. Orice termen nou sau specific este explicat și fixat mai apoi printr-o ilustrare sau un exemplu concret. De aceea, după părerea mea, oricine ar putea să parcurgă cu ușurință acest curs.

De asemenea, fiecare lecție este structurată în mod intuitiv. Paragrafele sunt suficient de scurte pentru ca lecția să fie lizibilă, definițiile sunt marcate clar și ies în evidență ușor. Propozițiile sunt scurte și sunt foarte coerente. Deci dacă frica de un limbaj greoi este ceea ce te împiedică să începi un astfel de curs, poți uita de ea. Cu siguranță simplitatea cursului te va surprinde în mod plăcut.

 

     Exerciții ușor de rezolvat

Probabil că nu ajungi să îți dai seama de rolul exercițiilor pe care le-ai făcut în școală, abia atunci când ești deja matur și înțelegi mecanismul prin care creierul nostru fixează informația. Având scopul de a te ajuta să înțelegi, dar și să reții mai bine informația, exercițiile apar frecvent pe parcursul unei lecții. Acestea sunt mereu interesante și îți vor provoca creativitatea într-un mod distractiv. Astfel faptul de a parcurge o lecție nu este deloc un lucru greu de făcut.

Acestea au fost doar două dintre lucrurile care m-au surprins în mod plăcut la curs pe mine. Partea a doua a articolului va apărea în curând. Până atunci, nu uitați că puteți afla mai multe informații despre curs, dar și să îl comandați accesând acest link: http://www.eurocor.ro/Cursuri_Publicitate&refsid=BL&refbid=G07.htm

Pe tine ce te împiedică să începi un curs? Aștept răspunsul în comentarii.

You may also like

Lasă un răspuns