Nu o să mai folosești un aparat de ras clasic – EvoShave

Un bărbat petrece aproximativ 5 luni din viață bărbierindu-se, și deși nu știu cât timp petrece o femeie îndepărtând părul nedorit, știu că ești de acord cu mine că aparatul de ras este metoda cea mai populară și mai la îndemână folosită în acest sens. Având în vedere că îndepărtarea părului nedorit ne ocupă atât de mult timp din viață, este normal să ne dorim o metodă cât mai rapidă și mai eficientă pentru a face acest lucru. Ei bine, fix despre asta vorbim azi pe blog. În ultimii 100 de ani, aparatele de ras au avut același design, unica variațiune constând în numărul de lame și în flexibilitatea capului aparatului. Era și timpul să apară ceva mai bun. Așa a apărut aparatul de ras EvoShave, o inovație pe piața din lume și în curând și pe cea din România. Dar eu zic că cel mai bine este să fim informați, de aceea uite despre ce este vorba.

Ce este EvoShave?

Mereu am fost atrasă de concepte noi și inovative care sunt introduse pe piață. Singura mea reticență a fost legată de eficiența lor. Știi tu, apar produsele acelea care pur și simplu par prea bune ca să fie adevărate. Ei bine, când am dat de EvoShave nu am avut acest sentiment nicio secundă. Asta pentru că simplitatea conceptului este atât de clară că nu are cum să dea greș, ba mai mult, am început să mă întreb, de ce nu a venit nimeni cu ideea asta până acum?

EvoShave este un nou concept de aparate de ras potrivite pentru ambele sexe. Știu că nu seamănă deloc cu un aparat de ras, dar și asta face parte din farmec. Design-ul inedit nu se vrea a fi doar ceva care atrage privirea curioșilor, ci acesta este motivul pentru care îți vei avea mai multă siguranță, flexibilitate, eficiență și rapiditate în timpul bărbieritului. Sistemul de prindere EvoGrip îți permite să folosești mușchii degetelor, mai degrabă decât mușchii brațului, ceea ce va însemna mai mult control și mai puțin efort.

De ce este EvoShave mai bun decât aparatele de ras clasice?

În principiu pentru că își face treaba mai bine. Cartușul este format dintr-o singură lamă ce funcționează bidirecțional. Asta va asigura un bărbierit fin și eficient, fără a afecta în vreun fel pielea. Femeile știu foarte bine că aparatele de ras pot fi destul de greu de folosit în zonele sensibile, cum ar fi zona axilelor. Datorită lamei bidirecționale însă, chiar și îndepărtarea părului de la subraț este mai rapidă, fără a afecta negativ pielea sensibilă.

De asemena, aparatul este unul minimalist, practic și econom. Nici aparatul nici ambalajul acestuia nu au dimensiuni mai mari decât trebuie. Ambalajul nu conține material în exces doar de dragul designului. De fapt acesta va putea fi folosit în continuare ca un suport potrivit pentru aparatul de ras. Dacă stai să te gândești, asta înseamnă că vei folosi tot ce vei plăti.

Design-ul îți permite un grip eficient și un control sporit. Astfel vei putea să îți întreții cu mai multă ușurință coafura facială.

Potrivit pentru el și pentru ea

Aparatul ce ras EvoShave vine într-o gamă largă de culori potrivite atât pentru el cât și pentru ea. De la gri masculin, până la roz feminin, atât tu, cât și partenerul tău veți putea beneficia de cel mai bun ras.

Acum ai toate informațiile necesare pentru a aștepta apariția acestui aparat cu sufletul la gură. Aștept în comentarii să îmi spui dacă ai folosi un astfel de aparat de ras.

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns