Tu ai mai purta trening în 2017?

 

Pe vremea când treningul era foarte tare în tendințe, eu îl purtam doar la ora de educație fizică și, eventual în prima zi de școală, pe când încă era cool să mergi în trening la școală. Pe atunci mi se părea dubios să port un trening pentru că în mintea mea era egal cu faptul de a purta pijamale pe stradă. În prezent însă nici asta nu mai este o problemă, că doar e mișto să te dai mare vedetă purtând pijamale de parcă ar fi haine de stradă. În contextul în care treningul a revenit atât de puternic în tendințe stârnind tot felul de controverse, am simțit nevoia să îmi exprim umila părere pe blogul meu, pentru că ghici ce? E blogul meu și pot! 😉

Nu sunt eu mare critic de modă, nici stilist vestimentar, dar am mai prins niște ponturi de pe aici de pe acolo și consider că ar fi numai bine să ți le spun și ție. Treningul este un articol vestimentar extrem de confortabil, și accesorizat cum trebuie poate să arate chiar bine. Mai mult decât atât îl poți purta chiar într-un context semi-formal, dacă o faci cum trebuie. Așa că mi-am făcut temele și am căutat cam ce treninguri sunt disponibile online acest sezon. Am găsit pe https://www.batoko.ro/treninguri-dama mai multe modele de treninguri femei care s-ar încadra foarte bine în ținutele tale de toamnă.

  Cum să porți un trening fără a arăta penibil?

Fiind un articol vestimentar foarte confortabil, este important să știi cum să îl porți fără a arăta penibil. În primul rând acordă atenție coafurii și machiajului. Un trening se va asorta întotdeauna cu un machiaj minimal și foarte discret, și cu o coafură foarte lejeră. În caz contrar, vei alătura două elemente ce se resping puternic, ceea ce va stârni ridicolul.

De asemenea, evită treningurile care au pantalonii cu talia foarte joasă și jacheta foarte scurtă. Dacă pantalonii sunt prea lungi, clar acela nu este un trening pe care să îl porți în public acum. Eventual doar dacă găsești mașina timpului și te întorci undeva în 2005.

Poți asorta treningul cu ce vrei tu, mai puțin cu bijuterii pretențioase. În rest poți purta de la teniși până la pantofi stiletto în funcție de ocazie, iar stiliștii spun că nu contează dacă porți la un trening o geantă foarte scumpă sau un rucsac sport. Important este ca ținuta să te reprezinte și să se potrivească din punct de vedere cromatic, atât elementele între ele, cât și cu culoarea pielii și a părului tău.

Pe Batoko.ro am reușit să găsesc mai multe modele de treninguri, dintre care este foarte probabil să găsești unul care să ți se potrivească. Dacă ești genul de persoană care preferă ținutele lejere și confortabile, atunci cu siguranță vei găsi treningul perfect pentru tine la un preț foarte bun.

Aștept răspunsul tău în comentarii. Tu mai porți trening în 2017?

You may also like

4 comentarii

  1. Da ,port cu mare drag ;este tinuta in care ma simt cel mai bine ;plus ca acum au aparut pe piata diverse culori si modele pentru fiecare.

  2. Tot ce e demodat revine. În forță și readaptat. Cel puțin așa se pare. Pentru mine e un pic ciudat ca treningul să fie inclus ca ținută de seară, spre exemplu, dar dacă moda o cere… Oricum e o îmbrăcăminte lejeră și îmi place uneori să port, deși rămân la pantofii sport.

  3. Port trening fara nici o problema. Si de ce ar fi o problema? Acum am vazut ca se poarta costume care zici ca sunt pijamale.

Lasă un răspuns