Tehnici de promovare 2017 – Colantări auto

Am zis că ar fi o idee bună să continui seria mea de articole despre promovarea în offline în 2017, mai ales pentru că observ că din ce în ce mai multe companii subestimează mult puterea reclamei și a publicității de calitate. Mai mult decât calitate, de multe ori o reclamă bună înseamnă cantitate, și acesta este un principiu care nu poate fi negat. Timpul a dovedit-o și în cazul tău de altfel. Cu cât vezi mai des o reclamă, cu cât ajungi să recunoști mai des sigla unei companii indiferent de locul în care o vezi, cu atât se va crea în conștiința ta o părere apreciativă  cu privire la respectiva companie. Mai mult decât atât, în vremea în care cererea este în plină reconfigurare, trebuie să ții pasul sau chiar să depășești concurența. Și dacă te zgârcești la promovare, oamenii se vor zgârci la cumpărare. Care e metoda de promovare despre care vorbim azi? Colantările auto.

Nu contează dacă ai sau nu o firmă de transport, ai nevoie de mașină pentru a te deplasa, așadar de ce nu ai folosi-o pentru autopromovare. Pe plan local poate să fie o metodă ingenioasă de a face oamenii conștienți că exiști pe piață și că ar trebui să cumpere de la tine. Alege să colantezi pe mașină neapărat sigla firmei, sloganul ei, și asigură-te că este unul bun, și dacă firma este nouă, un număr de telefon și eventual o adresă.

Poate că te întrebi unde poți găsi colantări auto București la prețuri mici? În București poți găsi ușor colantări auto ieftine dacă vei căuta unde trebuie. Interesează-te bine, poate chiar online, de o firmă care are deja un portofoliu vast. Eu îți recomand să arunci o privire pe fuel.ro care a realizat deja colantări auto pentru mai multe companii cu renume în țară, dovedind astfel că deși perforează colantări auto ieftine, acestea sunt și de calitate.

Vorbim despre colantări care se pot realiza n 3-5 zile lucrătoare, cu o garanție de până în 3 ani. Mai mult decât atât un preț colantare auto poate să scadă considerabil atunci când ai mai multe mașini de colantat. Compania poate să îți facă o ofertă de preț colantare auto cum este puțin probabil să mai găsești altundeva în București. Așadar pune-te pe promovat și toate să îți bine!

You may also like

Lasă un răspuns