Cum să reîmprospătezi motivația angajaților?

Angajații fericiți vor munci mai eficient, mai rapid și mai implicat. De aceea este necesar să te asiguri că motivația lor este mereu aprinsă și că vin în fiecare dimineață cu chef de muncă la birou. Cu toate acestea, s-ar putea să fi observat că deja, metodele inedite de motivare a angajaților, alea drăguțe de genul: implementează ziua în pijama la birou, nu prea mai dau roade. Ai nevoie de artileria grea. Vorbim deci despre trei metode care combinate, vor păstra motivația angajaților tăi la un nivel satisfăcător. Vom vorbi despre training în companii, un spațiu de muncă ce încurajează productivitatea și, bineînțeles, metodele drăguțe de motivare.

Training în companii

Nu trebuie să faci multe cercetări ca să îți dai seama ce își doresc angajații. Este clar că vor să evolueze, să progreseze profesional și personal, iar tu le poți oferi programe de training care să îi ajute să dobândească skill-uri noi. Șablonul fixat în conștiința angajaților în privința posibilității de promovare, poate deveni realitate în cazul lor, doar dacă le pui la dispoziție training-uri potrivite. Un training pentru dezvoltare profesională va reîmprospăta cheful de muncă al angajatului, făcând-ul nerăbdător să pună în practică noile informații pe care le-a dobândit. Investiția în angajații tăi merită, și uneori astea înseamnă training-uri. Rezultatele în urma unui training pentru dezvoltare profesională ar putea să îți ajute afacerea mult mai mult decât te aștepți.

Spațiu de lucru productiv

Pentru ca angajatul tău să poată să pună în practică ceea ce a învățat de la training-uri, este foarte important să lucreze într-un mediu care să îi încurajeze productivitatea. Asta înseamnă un loc foarte bine luminat, curat, plăcut mirositor. De asemenea, permite-i să îți personalizeze spațiul. Îi poți oferi cadou o ramă în care să îți pună o poză dragă, sau un ghiveci cu o plantă de birou. Micile gesturi contează enorm pentru un angajat, un adevărat lider este capabil să le recunoască valoarea.

Alte metode drăguțe

Bineînțeles internetul este plin de sfaturi și idei inedite pe care le poți pune în practică pentru a reîmprospăta motivația angajaților tăi. Este de ajuns să faci o simplă căutare. Mai apoi, ai nevoie doar de deschiderea necesară a minți pentru a fi dispus să le pui în practică.

You may also like

Lasă un răspuns