Coroană dentară de zirconiu – Ca să nu îți fie rușine să zâmbești

 

Știi oasele alea din cavitatea bucală care se dezvelesc obraznic de fiecare dată când zâmbești? Da alea pentru care ai un poker face în toate pozele, și pentru care ai dezvoltat obiceiul de a râde cu mâna la gură de parcă ți-ar fi teamă să nu îți scapi hohotele pe jos.Aha… ăia de le zici tu dinți. Păi e timpul să uiți de ei și să îi înlocuiești cu o coroană dentară de zirconiu, adică una din cele mai bune soluții pentru ați recăpăta zâmbetul de altă dată.

Bineînțeles, cea mai bună metodă de a te informa cu privire la coroană zirconiu, este de a merge la o clinică stomatologică București și a sta de vorbă cu un medic stomatolog bine informat. Cu toate acestea poți afla unele lucruri despre avantajele unei coroane de dinți zirconiu citind acest articol. Pot să spun de la bun început că atunci când vorbim despre coroane dentare, una din cele mai mari îngrijorări ale noastre este aspectul estetic, și măsura în care ne va schimba fizionomia.

Se știe că orice intervenție dentară majoră, cum ar fi cea a aplicării coroanei dentare de zirconiu, poate schimba major  fizionomia cuiva, putând chiar să îi adauge câțiva ani la vârsta reala. Din fericire însă, dinții de zirconiu imită foarte bine dinții naturali, fiind capabili să reflecte lumina în același fel în care l-ar reflecta un zâmbet natural. De asemenea, zirconiul nu va influența țesutul gingival, acesta păstrându-și culoarea estetică rozalie, fără a primi o nuanță gri, așa cum se întâmplă când se aplică coroane dentare din metal.

Sunt sigură că te interesează și prețul unei astfel de coroane dentare. Căutând coroana zirconiu preț vei observa că aceasta este ceva mai costisitoare decât alte tipuri de coroană dentară.  Cu toate acestea coroana dentară zirconiu, are totuși un preț rezonabil de aproximativ 1900 de lei, având în vedere aspectul estetic inedit, dar și confortul și rezistența conferită de aceasta.

O coroană zirconiu aplicată corect de un medic stomatolog profesionist, va fi elementul care îți va reda încrederea în sine, și libertatea de a fi fericit fără urmă de rușine. Iar pentru asta chiar merită să plătești.

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns