Șampon cu extract de ceapă Anian – Review

 

Nu, nu miroase a ceapă. Știu că asta este prima întrebare care se naște când auzi de un șampon pe bază de extract de ceapă. Adevărul este că miroase foarte bine, este eficient și este foarte posibil să devină următorul tău șampon preferat. Vorbim despre șamponul cu extract de ceapă de la Anian pe care am avut ocazia să îl testez. L-am primit acum ceva vreme de la Triodeluxe și am putut să îmi fac o părere completă despre el.

    Ambalaj

Să începem cu începutul. Ambalajul este destul de simplu cât să îți dea senzația de produs profesional. O sticlă de plastic colorată pentru a conserva cât mai bine proprietățile șamponului. Capacul este de asemenea simplu, iar orificiul prin care curge șamponul este destul de bine gândit cât să îți permită să controlezi bine cantitatea de șampon pe care vrei să o folosești. Flaconul este de 400 de ml și îți va ajunge mai mult mai puțin în funcție de lungimea părului tău.

    Ingrediente și formulă

Extractul de ceapă este un foarte bun anti-oxidant pentru scalp. De asemenea, stimulează creșterea părului. Tonifică și revitalizează scalpul. De asemenea, șamponul nu conține parabeni sau silicon. Deci dacă te fereai de aceste două ingrediente, fi fără griji.

Textura este normală, ușor mai cleioasă față de alte tipuri de șampon. Nu este colorat, are doar o ușoară tentă violet. Miroase foarte plăcut și nimeni nu ar ghici că are extract de ceapă roșie dacă nu ar scrie pe ambalaj. De asemenea, ai nevoie de puțin produs pentru a spăla părul, deoarece formula este concentrată și face multă spumă.

    Eficiență

Mie mi-a plăcut. Bineînțeles fiecare reacționăm diferit la diferite produse, dar șamponul acesta nu văd cum ar putea să dea greș, indiferent dacă ai păr uscat sau gras. Nu mi-a cauzat mătreață și nici nu mi-a usucat părul. Cum spun mereu, pentru mine este suficient ca un șampon să spele bine părul și să nu rămân cheală după el. Masca sau balsamul este mereu ceea ce îmi face părul ușor de pieptănat, mătăsos și strălucitor. De acea nu cred că ar trebui să ai vreodată așteptări prea mari de la un șampon.

Șamponul îl găsiți pe site-ul Triodeluxe.ro la prețul de 32 de lei. Fiind un șampon tratament de la un brand cu o reputație bună în îngrijirea părului, eu spun că eficiența produsului justifică prețul.

Aștept să îmi spui în comentarii care este cel mai ciudat șampon pe care l-ai folosit? Pupici!

You may also like

3 comentarii

  1. Este de foarte buna calitate , il am de la soacra mea , de la 2 spalari se observa diferente , bineinteles fiecare este diferit . incercati-l nu o sa va dezamageasca ! Va pup

Lasă un răspuns