Poartă un costum de baie pe un corp NE-Photoshopat!

 

Petrecând mult timp în spațiul online îmi este imposibil să nu mai intru, chiar și numai din greșeală pe câte un site cu articole de îmbrăcăminte. La urma urmei, chiar dacă e pierdere de vreme, măcar mai vezi și tu ce se poartă… deși nu te încălzește cu nimic. Ei uite așa am ajuns eu să găsesc costume de baie pe inpuff.ro. Costume drăguțe de altfel, perfecte pentru vară și pentru baie, deși s-a cam dus vara, dar nu e nicio problemă, la anul vine alta ;). Ideea mea de azi e următoarea însă: cumpără costume de baie ieftine, dar nu și imaginea unui corp photoshopat.

Mi se pare pe undeva normal să vrei să îți pui în cea mai bună lumină produsele pe care le vinzi. Asta e treaba companiilor, asta le asigură o parte din câștig, nu se vor schimba… și sincer nu sunt sigură că ar trebui să se schimbe. Mai degrabă ar trebui să se schimbe măsura în care ne afectează pe noi imaginea corpului perfect. În imaginile din magazinele online vezi aceste femei cu măsuri ideale, atât de ideale încât sunt ireale. Practic arată ca și cum cineva i-ar fi făcut poze unei păpuși barbie, și apoi ar fi trântit o față care să semene a om pe ea, și știu că sună radical dar ăsta e adevărul.

Care e ideea mea? Ideea mea e că nu ar trebui să îți pese. Mă doare mintea doar când îmi amintesc de expresia „silueta de plajă”. De parcă ar trebui să avem un corp de rezervă pentru vară pe care ar trebui să îl îmbrăcăm pentru că ce să vezi, nu suntem niște păpuși Barbie și nici nu ar trebui să fim. Adevăratul corp de plajă are vergeturi, coșuri pe spate, iritații la picioare de la căldură și mici capuri de fire de păr pe picioare. Înseamnă luciu nu de la uleiul de corp ci de la transpirație, și coaja de portocale nu de la portocalele din Grecia, ci de la celulita ta.

Da ști ceva? Îi fain! Îi mai fain să ai corpul ăsta de plajă decât ăla photoshopat. Pentru că așa o să poți mere la prietena ta aia nebună și să zici: „Ni tu fată, ce bogată ești, ți-o mai apărut o varică pe picior!” sau „Ioi tu… la soare mă pot uita, da la vergeturile de pe burta ta ba!”, și după să vă prăpădiți de râs acolo. Îi fain!

Cât despre costume de baie, găsești costume de baie ieftine online. Alege un costum de baie care să te reprezinte, în care să te simți bine și safe. Caută calitate chiar dacă vine la prețuri mai mari, dar nu te întinde nici la prețuri monumentale, că la anul precis o să vrei un costum de baie nou. E simplu să găsești costume de baie ieftine și de calitate online, așa că te sfătuiesc să începi acolo.

You may also like

Un comentariu

  1. Pacat ca mai sunt unele si unii carora le place sa faca bascalie de trupurile cu celulita, negandind ca peste cativa ani si ei/ele vor avea corpul acoperit cu celulita.

Lasă un răspuns