Spoturi cu LED – De ce sunt avantajoase chiar și pentru casă?

 

Indiferent dacă ești sau nu mulțumit de sistemul de iluminat convențional pe care îl ai acasă, îți pot spune de pe acum că mereu este loc de îmbunătățiri. Tocmai acesta este motivul pentru care ar trebui să continui să citești acest articol. De ce LED și nu un bec convențional? Răspunsul este simplu. Un bec spot LED este mult mai avantajos decât unul tradițional din toate punctele de vedere. Și pentru că știu că ești preocupat de confortul casei tale, dar și de cheltuielile necesare pentru a-ți asigura confortul, am decis să îți propun o metodă de îmbunătățire: spoturi cu led. Sunt sigură că ești interesat de spoturi cu LED preț precum și de locul în care le găsești. Aflăm toate aceste informații în continuare.

Spoturi cu LED – Eficiență

Motivul pentru care oamenii încă mai folosesc becuri convenționale este pentru că se îngrijorează în privința calității și a puterii luminii emise de bec. Spun asta din proprie experiență. Cu toate acestea, în momentul în care îți pui în casă spoturi LED, calitatea luminii nu ar trebui să te mai îngrijoreze. Mai mult decât atât, te vei putea bucura de energie la preț mai mic. Folosind spoturi cu led vei putea face o economie de până la 70% la energia electrică, ceea ce se va resimții cu siguranță în portofelul tău.

Durabilitate

Un alt aspect care te va asigura de avantajul becurilor LED, este durabilitatea acestora. Nu îți dorești să îți schimbi becul în fiecare lună. Din fericire, spoturi cu led au o durată de funcționare de aproximativ 8000 de ore, comparativ cu 1200 de ore ale unui bec convențional. Poți concluziona deci, că atunci când vei cumpăra spoturi led, investiția va merita din plin, având în vedere faptul că produsul te va servi pentru foarte mult timp.

Toxicitate redusă

Un ultim motiv important pentru care un bec led este mai bun este faptul că e fabricat din materiale non-toxice. Datorită conținutului mare de mercur din becurile clasice, specialiștii le-au considerat un pericol pentru oameni și mediul înconjurător, acesta fiind printre principalele motive pentru care au fost retrase de pe piață. Având în vedere acest aspect, este logic să îți dorești pentru locuința ta cea mai sigură, durabilă și ieftină metodă de iluminare.

Poți găsi online spoturi cu LED de la magicled în doar câteva secunde și să începi astfel să îți îmbunătățești considerabil condițiile de viața.

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns