Fă-i un bine copilului și ia-i un joc LEGO

 

Am avut o singură păpușă Barbie când eram mică și pot să spun că mă plictisea… ceva teribil, motiv pentru care am și pierdut-o destul de repede, asta după ce m-am asigurat că am înecat-o de câteva ori în mașina de spălat. Oricum, ideea este că rolele de tifon sanitar ale bunicii îmi stimulau creativitatea mult mai tare, decât o bucată de plastic în formă de om. Așadar, experiența mea ca și copil îmi permite să fac următoarea afirmație: jocurile LEGO sunt mult mai bune și mai distractive pentru copii decât orice casă de păpuși. Află în acest articol care sunt avantajele unui astfel de joc și unde găsești jucării LEGO ieftine.

Copilul tău va fi mai creativ

Marele avantaj al jucăriilor LEGO este faptul că nu îngrădesc sub nicio formă creativitatea celor mici. Piesele pot fi combinate în zeci de variante, permițându-le copiilor să își exploateze la maxim imaginația. Și pentru că inteligența este în strânsă legătură cu creativitatea, este foarte bine dacă vei alege pentru copil un joc care să îl stimuleze cât mai mult în această direcție.

Joc LEGO –  dezvoltă latura organizatorică a celui mic

Aptitudinile trebuie stimulate de la o vârstă foarte fragedă. Un joc LEGO, precum LEGO Nexo va provoca abilitățile mecanice, de robotică și organizatorice ale celui mic. Astfel sunt mai multe șanse ca pe parcursul anilor de învățământ, dar și în viața de adult, să fie o persoană organizată și să îi fie mai ușor să învețe o meserie.

Forma și rezistența contează

Dacă ești părinte cu siguranță poți aprecia jucăriile care nu se distrug ușor. Copii au un spirit distructiv deosebit de dezvoltat și știu sigur că ți se rupe sufletul când fetița ta îi rupe capul bebelușului pe care ai dat 200 de lei. Piesele de LEGO pot veni în dimensiuni mai mici sau mai mari, astfel încât să fie sigure chiar și pentru copii foarte mici, deci nu trebuie să îți faci multe griji în privința siguranței. De asemenea, jucându-se cu aceste piese, copilul va putea să își dezvolte mai ușor abilitățile geometrice.

În prezent poți găsi jucării ieftine online. Cumperi comod din confortul casei tale. Pe Noriel.ro găsești o mare varietate de jocuri la prețuri accesibile pentru orice familie, și cu variante de joc potrivite pentru orice copil.

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns