Ce zici dacă mergi la Eforie Nord vara asta?

 

Suntem în plin sezon de concedii, și în timp ce toată lumea abia așteaptă să se plimbe prin Honolulu, eu mă gândesc la o vacanță undeva mai pe aproape. De fapt, sunt sigură că aproape toată lumea s-ar putea bucura de un sejur de vis la Eforie Nord, cu condiția să aibă o minte deschisă și să acorde o șansă chiar și plajei românești, atât de criticată de majoritatea oamenilor. Care sunt câteva motive pentru care merită să mergi chiar și în Eforie Nord?

Plajă

Cea mai mare plajă din sudul litoralului a fost amenajată acum doi ani, în 2015, exact la intrarea în stațiunea Eforie Nord. Cu peste 100 de metri lățime, plaja este perfectă pentru o vacanță de neuitat. Zeci de mii de tone de nisip sunt gata să le calci din plin și fără teamă, fiind aduce de la peste 200 de m adâncime special pentru tine.

Cea mai bună alegere pentru familie

Dacă plănuiești să îți iei pe cei mici nu tine la mare, stațiunea Eforie Nord este perfectă pentru tine. Te vei putea bucura de relaxare în timp ce le vei oferi posibilitatea copiilor de a-și crea amintiri noi. De asemenea, în apropiere sunt numeroase obiective turistice care îi va ține distrați pe cei mici, cum ar fi Parcul Aqua Park.

Dacă mergi cu familia însă, cu siguranță te interesează și cazare Eforie Nord. Din fericire pentru buzunarele tale, există mai multe hoteluri din Eforie Nord cu prețuri accesibile, condiții excelente și oferte speciale pentru familii. Poți consulta rating-urile oferite de alți vizitatori pentru a descoperi hoteluri Eforie Nord cu o reputație excelentă la un preț cât mai accesibil. Și dacă încă nu ai început să te uiți după cazare, poți profita de ofertele last minute Eforie Nord.

Distracție și sănătate

Pe lângă faptul că stațiunea Eforie Nord este o destinație în care te poți relaxa și distra chiar împreună cu familia, un alt aspect important care o recomandă faptul că funcționează și ca sanatoriu balneoclimateric. Cu alte cuvinte, vei avea de tras beneficii pentru sănătate în timp ce te bucuri de vacanță. În special pentru cei mici, o săptămâna pe această plajă poate să conteze enorm pentru întreg restul anului. În funcție de nevoile tale, vei putea profita de asemenea, de numeroase centre de tratament și de SPA.

 

 

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns