Unde găsesc ajutor pentru a avea un blog mai bun?

 

Acum ceva vreme vă arătam noul logo al blogului și dacă ați urmărit blogul meu cu atenție, ați mai observat câteva schimbări pe ici pe colo. Ei bine azi vorbim despre cum a ajuns blogul meu să arate decent, și în ce măsură s-au îmbunătățit lucrurile. De unde ma primit ajutor, și dacă ai și tu un blog, unde poți apela la ajutor.

 

    Thecon.ro susține bloggerii din România

Niște oameni super faini, cei de la Thecon.ro oferă mai multe servicii în ceea ce privește mediul online precum creare site sau optimizare site. Pe lângă toate aceste servicii, acum ceva vreme, au demarat campania de susținere a bloggerilor, prin care le oferă ajutor profesional astfel încât blogurile noastre amărâte, să poată să atingă un nivel mai apropiat de normalitate. Spun de pe acum că experiența mea cu ei a fost foarte satisfăcătoare, iar dacă ai un blog ce necesită îmbunătățiri și nu ești sigur pe îndemânarea ta în online, aceștia sunt oamenii la care trebuie să apelezi.

Principala mea dorință în privința blogului a fost un logo care să îl reprezinte. Așadar am stabilit împreună cu ei că mă vor ajuta cu crearea unui nou logo pentru blog. Sincer, nu mă așteptam să îmi „citească” viziunea atât de bine. Eu aveam deja ideea cu mașina de scris în minte, și nu mă așteptam să o poată reda atât de bine.

Ce am mai putut aprecia este dispoziția lor de a modifica lucrurile până când ești mulțumit. Personal nu am fost 100% mulțumită de cum a ieșit prima variantă a logo-ului, și i-am zăpăcit destul de mult pe oameni până am obținut ceea ce voiam, dar ei au răspuns prompt la cererile mele și am reușit în cele din urmă să ajung la un rezultat de care să fiu mulțumită. Sunt deci oameni cu care poți comunica fără probleme, și cu cât le vei vorbi mai clar, cu atât mai repede îți vor rezolva problema.

Pe lângă logo, le-am permis să mai facă unele modificări în funcție de ce credeau ei că trebuie îmbunătățit la blog. Spre bucuria mea, s-au ocupat foarte bine de asta, lucrând puțin la design și optimizând puțin timpul de încărcare astfel încât navigarea pe blog să fie mai facilă.

Eu am fost doar una din sutele de persoane cu care au colaborat cu succes. La fel ca mine, bloggerii sunt mulțumiți și dacă vrei să le vezi și părerile lor, poți căuta pe Facebook #TheconSustineBloggerii și vei găsi mai multe articole care să te convingă de avantajele unei astfel de colaborări.

La final vreau să spun un mulțumesc frumos celor de la Thecon.ro și te invit să îmi lași în comentarii o părere despre noul logo ;).

 

You may also like

Un comentariu

  1. E foarte bine ca exista cineva care va poate ajuta pentru ca noi sa intram mai repede pe blog ca sa va citim.

Lasă un răspuns