Ce mi-am luat de pe Tosave.com?

 

Nu am mai scris pe blog de așa multă vreme că am impresia că ar trebui să fac din nou cunoștință cu nenea Internet. Așadar, nene Interenet, eu sunt Hadasa și ultimele zile au fost atât de mișto încât pur și simplu nu am avut vreme de tine. Dar, îs înapoi, cum zice englezu, și sunt gata să îmi dau foc la blog, o expresie care din nou, are sens doar în engleză. Dar ca să trecem peste bolboroseli inutile, ar fi cazul să vă spun despre ce vorbim azi. Vorbim despre Tosave.com, magazin despre care v-am mai povestit aici, și despre comanda pe care am primit-o acum rușinos de multă vreme.

 

New pocket watch form ToSave.com Vintage times… #vintage #pocketclock #vintageclock #fashion #vintagefashion #time #morning #instavintage #vintagegram #clock #flowers #pink #silver #silverclock #vintagewatch #watch #pocketwatch

O postare distribuită de Hadasa Scrie (@hadasascrie) pe

Înainte de toate însă, vreau să îți spun, iară, că Tosave.com este un soi de Aliexpress în devenire, cu prețuri super bune, produse ok, și livrare gratuită. Deci merită să îți plimbi ochiul pe acolo, dacă nu te deranjează să aștepți ceva vreme până să îți sosească produsele. De data aceasta mi-am luat niște chestiuțe mai random, așa că dacă te pasionează babeteriile, arta și partea de office, ai putea găsi acest articol interesant.

    Numa cel mai cute carnețel din lume!

 

Cel mai dragu carnetel de pe Tosave.com. 😍😍 #notebook #tosave #vintage #vintagestyle #vintagegram #instavintage #bulletjournal #agenda #cute #leather #orange #details #amazing

O postare distribuită de Hadasa Scrie (@hadasascrie) pe

Prima chestie pe care mi-am luat-o a fost carnețelul acesta, pe care chiar merită să îl cumperi. În primul rând, pentru că este vintigos, și superb, și arată exact așa ca pe site. În al doilea rând, pentru că după ce îi vei termina foile, vei putea adăuga altele noi, cu condiția să ai un perforator. Cu alte cuvinte, coperta o să îți rămână deoarece este un carnețel mecanic.

Este perfect pentru ce vrei tu. Hârtia cu aspect antichizat e acolo să te inspire sau doar ca să o umpli cu ceva… cu ce vrei tu. Eu am ales să îl dăruiesc surorii mele mai mici și foarte artistă, care a ales să deseneze în el și ies desene chiar faine. Deci fie că vrei să faci un cadou mișto, sau vrei să ai o agendă care să nu te adoarmă, asta te poate ajuta.

Îl găsești aici: link!

   Un soi de penar cu multe creioane

 

Graphic pencil set from ToSave.com 😍😍😍 #art #craft #instaart #instadraw #artgram #sketch #graphicpen #charcoal #drawingset #tosave #pencils

O postare distribuită de Hadasa Scrie (@hadasascrie) pe

Pentru că sunt ușor dusă cu pluta, și prin ușor vreau să spun îngrijorător de tare, am mai luat ceva tot legat de artă, desene, sora-mea etc. Adică i-am luat surorii mele setul acesta de creioane de diferite durități, printre care este și cărbune, și un creion colorat portocaliu, absolut random pus acolo. Are mai multe chițibușuri pe acolo, printre care un cuter pentru ascuțirea creioanelor, o radieră modelabilă și una normală, niște bețe de blending și cred că atât.

În fine, creioanele sunt bune. Dacă iubești vintage-ul, o să adori penarul ăla, iar dacă ai un prieten pasionat de artă, un cadoaș ca și acesta i-ar putea aduce un zâmbet pe buze.

Îl găsești aici: link!

    Cel mai inutil ceas pe care l-ai putea avea vreodată

 

Morning! #watch #pocketwatch #clock #vintagewatch #vintage #vintagefashion #retro #time #tosave

O postare distribuită de Hadasa Scrie (@hadasascrie) pe

Ca să o ținem în linia vintage, mi-am luat și un ceas… de buzunar. De ce ar vrea o persoană care pretinde că e în toate facultățile mintale să aibă un ceas de buzunar în secolul 21, nu mă întrebați… nu știu. Dar mie mi-a plăcut cum arată, am zis că îl iau și gata.

E foarte frumos, asta e clar. Nu merge bine, și asta e clar. Îl poți purta la vreo ținută? Probabil, dar eu nu am de gând. Îl poți pune în poze și să faci fotografii mișto cu el? Da, și fix la asta o să îl folosesc. E ceasul acesta un fel de desert pentru ochișori? Da… este. Așa că dacă ai chef să îți faci un moft, ceasul ăsta e ce trebuie 😉

Îl găsești aici: link!

Astea au fost produsele. Sunt curioasă dacă ai comandat vreodată ceva de pe Tosave. Dacă ai luat ceva interesant sun curioasă să aflu. Pupici!

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns