3 lucruri in care investesc managerii pentru a-si motiva angajatii

 

Motivarea angajatilor pentru ca acestia sa fie cat mai productivi cu putinta reprezinta obiectivul principal al oricarui manager de succes. Fie ca este vorba despre conducerea intregii companii, a unui departament sau a unei echipe, capacitatea de a motiva angajatii are o influenta pozitiva atat asupra reusitei, cat si asupra veniturilor afacerii. Pentru ca o investitie in personal reprezinta o investitie pentru propriul business, tot mai multi patroni aleg sa isi propulsese salariatii.

In mediul de business, cei mai multi manageri apeleaza la diverse metode pentru a sustine potentialul angajatilor, de la cele non-financiare, pana la bonusuri si premii in bani.

Iata care sunt cele 3 lucruri in care investesc managerii pentru a-si motiva angajatii:

1.Teambuilding-uri

In ultima perioada, tot mai multe firme apeleaza la aceasta metoda pentru a reusi sa isi motiveze salariatii. Teambuilding-ul este o forma utilizata frecvent de manageri, pentru ca in acest mod pot ajuta fiecare membru sa se integreze si, totodata, sa influenteze echipa pentru a avea rezultate cat mai bune. In cazul in care te afli in aceasta situatie, poti organiza o astfel de activitate intr-o locatie deosebita, asa cum este Pensiunea Cherhana, care sigur ii va impresiona pe toti cei care vor participa la eveniment. De asemenea, angajatii tai se vor putea bucura de preparate delicioase in cadrul celui mai apreciat restaurant in resortul Deltei Dunarii, astfel incat va fi imposibil sa nu aprecieze eforturile pe care le depui pentru a imbunatati relatiile interpersonale din cadrul companiei tale. Asadar, daca vrei sa iti motivezi angajatii, apeleaza cu incredere la metoda teambuilding-ului.

 

2.Conditii de igiena

Unul dintre cei mai importanti factori care contribuie cu adevarat la cresterea motivatiei este igiena. Lipsa conditiilor necesare pentru ca angajatii sa isi poata desfasura activitatea duce la insatisfactie, iar acest lucru duce, la randul lui, la lipsa de productivitate. In acest sens, pe arli.ro gasesti un uscator de maini potrivit pentru nevoile angajatilor tai, dar si o multime de alte produse, cum ar fi prosoape de hartie, cosuri de gunoi, produse pentru curatenie si chiar odorizante. Drept urmare, daca vrei sa iti pastrezi angajatii, dar si ca acestia sa fie din ce in ce mai eficienti, trebuie sa le asiguri tot confortul pentru a-si satisface nevoile primordiale.

3.Produse de papetarie si birotica

Orice agajator care isi doreste ca salariatii sai sa fie cat mai buni in ceea ce fac, trebuie sa puna la dispozitia lor echipament tehnologic performant si produse de papetarie si birotica. Acest lucru este, inainte de orice, o dovada de profesionalism, iar asta ii va determina pe angajati sa fie eficienti in activitatea lor. De asemenea, daca oferi personalului toate produsele de care au nevoie pentru a-si usura munca, acest lucru va scadea considerabil rata de stres care este, de asemenea, o buna metoda de motivare.

In concluzie, formele de motivare non-financiare sunt mult mai eficiente decat recompensele in bani, mai ales daca vrei sa iti construiesti o echipa de succes si sa legi cu aceasta o relatie stransa, pe termen lung.

You may also like

Lasă un răspuns