Masca Tresemme – Cea mai bună mască de păr!

În sfârșit un titlu optimist :D. Era și cazul pentru că produsul despre care vorbim astăzi îmi place foarte tare, așa cum probabil ți-ai dat deja seama. Ce să vezi… sunt plină de surprize. Trecând peste introducere, azi vorbim despre masca Hidratantă Tresemme. Nu știu dacă ați auzit de ea, dar masca Tresemme este celebră și recunoscută pentru eficiența ei, și dacă nicio mască de păr nu și-a făcut vreodată treaba în cazul tău, asta nu are cum să dea fail.

Masca Tresseme – Cea mai bună mască de păr pe care am încercat-o

Am avut destul de multă vreme să testez această mască de păr, ca să pot să vă ofer o părere cât mai amplă. Am ales-o de pe site-ul triodeluxe.ro și este unul din produsele de care sunt foarte mândră că am avut ocazia să le încerc.

Brandul Tresemme este un brand american ce produce produse profesionale pentru păr. Știu că produsele lor sunt foarte populare în Spania, dar și la noi în țară se bucură de o anume popularitate. Cred că varianta de mască pe care am încercat-o eu este cea clasică, simplă. Mai sunt câteva variante pentru păr ondulat sau cu keratină, dar eu am vrut să testez ceea ce cred că este produsul lor de temelie.

Ambalaj

Un lucru pe care l-am observat și pe care îl vei observa și tu în general, în cazul produselor profesionale, este acela că nu dau doi bani pe ambalaj. Și este normal să fie așa, pentru că un ambalaj mai fancy ar însemna un preț mai mare al produsului, bani pe care ar trebui să îi dai fără ca tu să ai un câștig real. De aceea, această mască nu are un ambalaj atractiv. Vine însă în gramaj generos. Pentru 46 de lei primești 500 de ml de produs.

Acuma cine mă cunoaște știe că sunt foarte zgârcită când vine vorba de cheltuit pentru cosmetice, dar masca asta chiar e o afacere bună. Nu mi se pare prețul prea mare deloc. Spun asta pentru că, în funcție de cât de lung ai părul, masca îți va ajunge destul de mult timp. Și la cât de bună e, merită fiecare leu.

Ingrediente și textură

Din nefericire, la capitolul ingrediente nu prea o pot lăuda. Asta pentru că are afișat un cârnaț de denumiri de ingrediente pe care nu le pot citi. Sunt multe câte toate pe acolo, important este că își fac treaba. Părul se simte revitalizat, mătăsos, nu va fi gras, va avea ținută, la soare te vei putea uita, dar la păr ba. Înțelegi tu ce vreau să zic. Dacă ai un păr deteriorat, uscat, vai de el, masca asta e cel mai bun prieten al tău.

Are o textură… interesantă. Nu e nici cremoasă, nici fluidă, nici gelatinoasă… e mai degrabă aerată. Mă rog, e foarte ușor de aplicat, se topește în păr  și își face ea treaba pe acolo. Nu are niciun fel de miros excepțional, dar nici neplăcut. E ceva neutru care nu prea se simte mai apoi pe păr. Culoarea e albă, fără coloranți de niciun fel. Dar am spus, cel mai important este că își face treaba.


Găsești masca mea preferată de păr aici!


Mod de utilizare

Din câte am văzut ei recomandă să o ți pe păr undeva la 2-3 minute. Eu o las ceva mai mult, și cred că cel puțin 5 minute trebuie ca să ai rezultate optime. De asemenea, scrie acolo că vei avea rezultate extraordinare dacă o vei folosi împreună cu șamponul și balsamul. Am două observații de făcut aici. În primul rând, e o tâmpenie să folosești și mască și balsam la aceeași spălare. În definitiv, și masca și balsamul fac același lucru. În al doilea rând, fraza asta e pură strategie de marketing. Dacă le-ai cumpărat un produs, normal că vor vrea să te facă să mai cumperi. În realitate însă, nu e nicio diferență dacă folosești un șampon din aceeași gamă, sau oricare alt șampon pe care îl ai la îndemână. Eu am folosit masca cu diferite șampoane și de fiecare dată au fost rezultate satisfăcătoare.

Și cred că atât e de zis despre ea. O găsești aici, pune-o în coș sau în wishlist și fă-ți și tu părul să fie frumos, elegant, cât de cât. Te aștept cu păreri în comentarii. Pupici!

You may also like

5 comentarii

Lasă un răspuns