Săpun lichid dubios – sigur îl folosești și tu!

 

În timp ce îmi puneam în ordine gândurile cu privire la acest articol, mi-a venit în minte o povestioară pe care am auzit-o recent și care mi-a provocat una din cele mai isterice crize de râs. Cred că știi și tu cum copii sunt niște idioți prăpădiți care încearcă să supraviețuiască. Ei bine, în povestea asta se făcea că un copil s-a julit și celălalt a încercat să îl ajute curățându-i rana cu cel mai eficient leac din copilărie: saliva. Până aici e bine. Partea ilară vine abia după ce înțelegi logica din spatele gestului: „Uite… saliva face spume… la fel ca săpunul… deci curăță!” :)). Copilul nu era prost, săpunul chiar face spumă, iar azi vom vorbi despre săpun lichid, mai precis despre tipurile dubioase de săpun lichid.

    Săpun lichid spumă

La viața mea s-a întâmplat să umblu prin suficiente băi, private și publice ca să îmi permit o expertiză în ce privește tipurile de săpun lichid. Există tipul acesta de săpun lichid care este special conceput pentru a confuza oamenii și pentru a le servi oamenilor extrem de leneși. În primul rând, când am dat prima data de un astfel de săpun a fost într-o baie publică destul de fancy. Și a fost săpunul care m-a băgat în ceață. Unu la mână pentru că rezervorul era unul cu senzori, deci nu știam dacă se întâmplă ceva, și doi la mână, pentru că săpunul ăsta lichid nu are greutate. Stăteam ca muta și la un moment dat mă resemnasem. Am zis ăsta nu mai are săpun… aia e. Până mi-am privit mâna și am observa că era plină ochi de spumă.

Ceea ce nu înțeleg eu este de ce ai alege un astfel de săpun. După mine, dacă ai în casă un astfel de săpun explicația este clară. Ești printre cei mai leneși oameni din lume. Ca să transformi săpunul lichid în spumă ai nevoie de un efort minim. Trebuie să îl ții sub apă și să îți miști puțin mâinile. Săpunul spumă… face treaba pentru tine. Nu am dreptate?

     Săpun lichid abraziv

Știu!!! Nici eu nu știam că există așa ceva… dar ce să vezi există! Îți recomand acest tip de săpun lichid dacă te încadrezi în următoarele descrieri. Ești un bărbat muncitor de care negreala veșnică se leagă de mâini independent de voința ta. Era și un cuvânt pentru asta… da.. mecanic. Sau ești o gospodină sub apreciată, femeie de țară, obișnuită cu traiul în grădină, care a adunat câteva hectare de pământ în crăpăturile pielii. Crede-mă, săpunul acesta va face minuni! Vei putea să renunți la șmirghel și ACE-ul va devenii o amintire.

Quick Hack! Știai că poți folosi înalbitor de rufe pentru a te spăla pe mâini profesional la tine acasă? Am… am glumit… nu încercați asta acasă.. :))

    Săpun lichid… dar nu prea

Sută în mie și tu ai folosit sau ai oferit măcar odată detergent de vase pe post de săpun lichid. Și… la urma urmei nu poți fi învinuit. Arată la fel, miros la fel și se comportă la fel. Adică ambele fac  spumă… deci curăță… nu? :)). Nu contează dacă ești pur și simplu ignorant și nu vrei să faci diferența, sau ai rămas fără săpun lichid adevărat. Detergentul de vase a fost acolo pentru tine… și va fi mereu ;).

Bun. Acestea au fost cele trei tipuri de săpunuri lichide dubioase. Dacă mai știi și altele mi-ar plăcea la nebunie să vorbim despre ele în comentarii. Sper că ai râs… Pupici!

You may also like

5 comentarii

  1. Nu stiam de aceasta clasificare a sapunurilor. Pentru a nu avea surprize port in geanta mereu un gel antibacterian.

Lasă un răspuns