Vitamina B – Beneficii pentru frumusețe

 

Da, da… suntem toate aceste zâne a căror frumusețe vine din interior, ne acceptăm,  ne iubim și nu suntem complexate, bla, bla. Ok, așa o fi. Dar să nu îmi spui mie că atunci când te uiți în oglindă și vezi că ți-a apărut un coș îți spui: „Mamă ce acnee estetică am!”, sau în momentul în care ai părul atât de slab încât ți-l suflă vântul te gândești: „Zboară păr care ar trebui să fii la mine pe cap! Fii liber!”. Toate ne dorim să avem o piele, un păr și unghii frumoase, dar pentru a avea toate acestea trebuie să fim sănătoase. Și ghici ce ne ajută? Vitamina B.

Acuma nu sunt eu o expertă, nu am făcut școli, sunt sigură sunt o grămadă de B-uri, dar sincer nu mă interesează. Vreau doar să îți arăt cum poate influența vitamina, numită generic B, sănătatea noastră generală, și implicit cea a pielii, a părului și a unghiilor. Apoi dacă tu o să vrei să știi ce vitamină B urmată de care număr face un anumit lucru, Google este prietenul tău! Oricum o să mai menționez șie eu câte una pe aici.

Vitamina B pentru o piele sănătoasă

Multe dintre probleme pielii pot fi cauzate de deficitul de vitamina B. Acest complex de vitamine se dovedește a fi eficient în prevenirea sau tratarea următoarelor probleme ale pielii:

  • Vitamina B12 previne petele pe piele. Dacă ești predispusă la hiperpigmentare, această vitamină te poate ajuta mult. De asemenea, contribuie la un aspect mai luminos al pielii.
  • Reduce radical semnele de îmbătrânire ale pielii.
  • Vitamina B5 este utilă în tratarea acneei. Reușește asta prin efectul de reglarea al nivelului de trigliceride și colesterol, efect ce se răsfrânge benefic asupra aspectului pielii.
  • Tot vitamina B5 este cea care ajută la vindecarea mai rapidă a leziunilor cutanate, cum ar fi bubițele de pe față ce apar după ce ne torturăm un coș.

B pentru un păr frumos

  • Complexul de Vitamina B contribuie la metabolizarea mai eficientă a nutrienților, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății părului.
  • Vitaminele B1, B2, B3, B5 contribuie la întărirea foliculilor de păr. Vitamina B9 accelerează procesul de creștere a părului.
  • Vitamina B7 contribuie la rezistența rădăcinilor și a firului de păr, iar lipsa acesteia poate cauza căderea părului.

 B pentru unghii rezistente

Poți folosi complex vitamina B și pentru a crește rezistența unghiilor.

  • Vitamina B12 ajută organismul să asimileze mai bine fierul, iar fierul este esențial pentru a avea unghii rezistente.
  • Vitamina B9 contribuie de asemenea la rezistența unghiilor, dar și la creșterea lor sănătoasă.
  • Deficitul de vitamina B poate cauza decolorarea, exfolierea și ruperea foarte ușoara a unghiilor.

Cel mai simplu este să începi să faci un tratament cu complex vitamina B. Așa cum am văzut acestea au multiple beneficii pentru sănătate, inclusiv pentru frumusețe. Poți găsi ușor astfel de suplimente online, iar sfatul meu este, ca de obicei să te orientezi înspre ceva cât mai natural. Bioportal.ro te ajută în acest sens oferindu-ți cea mai largă gamă de produse naturiste.

Dacă te gândești la Vitamina B preț, află că pe un astfel de magazin online acesta este aproape mereu la reducere. Găsești complex vitamina B la un preț avantajos de fiecare dată și ai totodată garanția eficienței produsului.

 

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns