Trei tricouri cu care nu poți da greș vara asta

 

Uite că mâine începe deja a doua lună de vară, iar eu încă nu v-am spus cu ce să vă îmbrăcați. Nu e nicio tragedie, sunt sigură că nu ați umblat nici cu pulovere de iarnă nici dezbrăcate până acum, dar am zis că ar fi drăguț să vedeți la mine pe blog câteva modele frumoase la tricouri de damă. Bluzițele de vară sunt din ce în ce mai diversificate, iar uneori e greu să găsești un articol vestimentar care să arate bine și în care să nu mori de cald. Azi însă vreau să vorbim despre trei bluze sau tricouri care sunt în tendințe anul acesta.

Imprimeu abstract

O tendință pe care am observat-o în ofertele din magazinele online vara aceasta sunt tricouri damă cu imprimeu din plin. Genul acela de imprimeu care îți amintește în același timp de cămașa mamei tale pe care a purtat-o când l-a cunoscut pe tatăl tău și de un covor persan. Mă rog, ideea este că imprimeul abstract câștigă teren în fața celui floral și arată chiar bine atâta timp cât știi să îl asortezi corect. Și te rog eu frumos, nu purta un tricou cu imprimeu atât de bogat cu o altă piesă vestimentară cu imprimeu în partea de jos, și încearcă să nu supraccesorizezi ținuta. Nu că ai încălca vreo lege, dar ochii mei și ai altora suferă.

Danteluță

Sau un fel de mileu în partea de jos a tricoului, un detaliu care va devenii un kitsch până la toamnă, dar care vara asta încă mai merge. Alege tricouri de damă care să nu aibă danteluța aia pur și simplu trântită pe material, ci acel tip de danteluță care complimentează croiala. De obicei detaliile din jurul pieptului, de la baza tricoului, sau din zona umerilor dau foarte bine din punct de vedere estetic. Alge o danteluță care să aibă prestanță, și care să nu arate leșinată. Personal, prefer „mileul” dintr-un material mat, dar dacă tu vrei lucios, treaba ta, suntem o țară liberă ;).

Ceea ce se vrea a fi o ie

După ce ne-am prins și noi că marile case de modă ne fură moștenirea culturală cu nerușinare, creând piese vestimentare aproape identice cu ce purtau străbunii noștri acum aproximativ 100 de ani, fără să ne acorde credit, am zis că merge să purtăm și noi o ie din când în când. Glumesc evident, adevărul este că dintre toate, ia mi se pare cea mai safe alegere pentru vara asta, pe care o puteți asorta aproape la orice. Alege-ți doar o replică pe care nu o are toată lumea.

Găsiți toate tricourile despre care ți-am povestit pe InPuff.ro. Sunt haine de calitate care se vor bucura mult să ajungă la tine în garderobă. Prețurile sunt avantajoase iar produsele sunt foarte diversificate așa că ai de unde alege. Șiii… acuma cred că trebuie să bag ceva citat motivațional, nu. Ok… ummm…

Poartă tricoul, nu lăsa tricoul să te poarte pe tine! ;)… e bine nu? :))

 

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns