Tendințe aranjamente florale pentru nuntă 2017

 

Nu că aș avea de gând să mă mărit undeva în viitorul apropiat, dar articolul acesta este pentru tine dragă cititoare, care te-a cuprins febra măritișului și numa ce ți-ai dat seama cât de multe lucruri trebuie să faci pentru ca nunta ta să fie așa cum îți dorești. Acuma… dacă ar fi după mine… mi-aș face nunta în pijamale, dar pentru că sunt acest suflet extrem de empatic, o să îți dau câteva sugestii reale pe care, eventual să le pui în practică. Și dacă te grăbești, poți arunca o privire la flori pentru nuntă de la Floria.

Aranjamentele florale de pe masă sunt un aspect aparent banal. Dar, nunta fiind un eveniment festiv, este important ca totul să fie decorat cu gust, iar aranjamentele florale de pe masă sunt un detaliu pe care nu trebuie să îl ignori. De asemenea, te îndemn încă de pe acum să te orientezi înspre o companie care să te ajute să faci economie. De obicei, ofertele online sunt destul de prietenoase cu bugetul tău. Așadar nu exclude posibilitatea de a alege flori pentru nuntă online.

Nuanțele pastelate sunt la modă

Nuanțele pastelate și pudrate rămân în trend și anul acesta. Combinația de alb, roz pudrat, roz piersică fad, violet pastel și verde greenery (culoarea anului) este una cu care nu poți da greș. Fiind culori delicate fără a fi plictisitoare, și luminoase fără a fi deranjante, florile în aceste culori vor complimenta excelent orice aranjament de nuntă.

Aranjamente masă nuntă inedite – forme geometrice

Cea mai nouă fiță este să pui un terariu pe masă. Acest detaliu geometric va arăta foarte bine și va fi obiectul de fascinație al invitaților tăi. Alege să îl personalizezi. Îl poți umple cu plante suculente, cactuși și mușchi și poți adăuga figurine care să vă reprezinte.

Plante vintage – sau alea de care eram sătui acum 5 ani

Crizantemele, zambilele, garoafele și bujorii sunt printre cele mai în tendințe alegeri. Uită de trandafiri, orhidee sau alte flori sofisticate. Less is more în 2017 și cu cât florile au un aspect mai rustic cu atât mai bine. Lavanda sau verbena sunt de asemenea alegeri potrivite pentru aranjamente florale.

Acum că ai la dispoziție câteva opțiuni, ești pregătită să alegi cele mai potrivite aranjamente masă nuntă.

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns