Nu-ți mai îmbrăca dulapul cu haine urâte!

 

Hai că nu e așa de gravă problema pe cât sună titlul meu. Nici pe mine, nici pe tine nu ne interesează ce haine ai decis tu să bagi în dulap. Dar sunt sigură că te interesează cum le bagi. Acuma dacă ești ca mine ai mult prea multe haine pentru dulapul tău care abia mai face față, și dacă e să mă gândesc la dulapuri haine cred mă majoritatea oamenilor, fie nu au un dulap potrivit, fie nu știu cum să își așeze mai bine hainele. Pentru că știu că vrei ca hainele tale să arate mereu luxos, sunt gata să îți ofer câteva sfaturi pentru un spațiu luxos, care îți va asigura o prestanță deosebită a hainelor de fiecare dată.

E timpul să îți schimbi dulapul din dormitor

Eu ți-am mai vorbit despre mobila comunistă pe blog, ei bine acel tip de dulap dormitor este moartea luxului. Nu ai cum să nu îl știi. Ăla înalt, fără rafturi, de fapt cu unul singur în partea de sus unde îți pui hainele bune, o bară pe care să îți prinzi câteva umerașe, și în rest toate hainele stau jos într-un haos dezlănțuit. Uite de ce dulapul tău e prost îmbrăcat și tu ești la fel.. că n-ai cum.

Primul pas este să începi prin alegerea unui dulap haine pentru dormitor modern care să îți permită o compartimentare ordonată a hainelor. Să ai frumos un loc pentru umerașe, eventual ceva sertare și un compartiment cu rafturi. Poți găsi un dulap haine la prețuri accesibile pe internet care să îți permită „luxul” de a avea haine neșifonate de fiecare dată când te îmbraci. Nu mai e nevoie să străbați orașul și depozitele de mobilă pentru a găsi un dulap dormitor ideal. E suficient să te așezi comod în fața calculatorului și să caști ochii la ofertele de pe internet.

Înainte să te îmbraci, îmbracă frumos umerașele

E o chestie stupidă, dar chiar face diferența. Încearcă să alegi doar umerașe identice. Vei observa că dulapul tău va arăta mai bine, vei putea observa cu mai multă ușurință hainele, iar acestea îți vor păstra ținuta. Sfatul meu este să nu pui prea multe haine pe un umeraș, mai bine îți cumperi mai multe și le ai pe toate aranjate frumos. Asta pentru că atunci când le pui una peste alta se vor șifona, și mna nu o să le vezi, ceea ce te va determina să porți mereu aceleași haine.

Poate ar trebui să mai și dezbraci dulapul

Acuma sincer dacă te gândești, cam câte haine ai în dulap pe care nu le-ai mai purtat de doi ani să zicem. A? Se adună câteva? În cazul acesta am o veste pentru tine. Nu o să le mai porți niciodată! Dacă nu le-ai purtat nici vara trecută, înseamnă ori că te-ai plictisit de ele, ori că nu mai ai nevoie de ele. Ai mai multe opțiuni în acest sens, fiecare presupunând să le scoți afară… de tot. Poți să le dai la prietene, poți să le reciclezi transformându-le în altceva, sau poți să faci ceva mult mai distractiv… să le dai foc :D. Glumesc… nu le da foc, cel puțin nu în casă ;).

Nu știu dacă ți-a fost de folos articolul acesta, sper măcar că ai zâmbit puțin. Dar despre dulap dormitor am vorbit serios. Pe bune… schimbă-l! 🙂

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns