Mobilier pe comandă – Am crescut cu mobilă comunistă

 

Am crescut cu mobilă comunistă… Știi tu despre ce fel de mobilă vorbesc. Aia de o aveau și bunicii tăi în casă, sau încă o mai au. Dulapurile alea imense și foarte prost compartimentate, balamalele alea șubrede pe care părinții tăi aproape le-au rupt de câteva ori, dulapul cu vitrină plin de „pahare bune” și serviciul de cafea, ăla pentru sărbători (atâta că nu știu ce sărbătoare ar trebui să vină ca să fie în cele din urmă folosit). Și nu putem uita de masa nelipsită din fiecare cameră, mult mai mare decât ar trebui să fie, care e acum vopsită cu o vopsea care vrea a imita culoarea naturală a mobilei. Scaunele pe care nu te poți lăsa pe spate bine pentru că spătarul nu mai ține, și peste tapițerie este pus un fel de „mini-preș” care să păstreze curat scaunul.

Deci știi despre ce vorbesc. Perfect! Acuma dacă tu ai înlocuit deja mobila asta din casă și ești perfect mulțumit de ea, multe felicitări și aplauze. Dacă însă se întâmplă să fii încă victima mobilei comuniste, păi bate palma, și eu sunt la fel. Tocmai acesta este motivul pentru care m-am gândit că ar fi cazul să înlocuiesc mobila, și am ales să îmi iau mobilier pe comandă.

E riscant să îți iei mobilă la comandă online?

În zilele în care trăim totul e mai ușor online, și din experiența mea, lucrurile pe care le-am cumpărat online s-au dovedit deseori a fi mai calitative decât cele cumpărate dintr-un magazin tradițional. Acesta este motivul pentru care spun că nu e riscant să cumperi mobilă la comandă online, atâta timp cât ești destul de informat. În timp ce există multe firme ce execută mobilă pe comandă București, este important să alegi una din cele mai bune. O firmă care să îți ofere garanția respectării dorințelor tale în mod complet.

Dacă ești în căutare de mobilă la comandă în București îi găsești online pe cei de la Unican.ro. Așa cum le sugerează și numele, toată mobila făcută de ei este unicat pentru că urmează cu fidelitatea preferințele trasate de tine. Unul dintre cele mai mari avantaje de care te poți bucura apelând la această firmă este că poți verifica dinainte dacă viziunea ta se potrivește cu ce a imaginat proiectantul. Ei îți permit să vezi în mod gratuit dinainte, cum ar arăta mobila pe care tu ai proiectat-o.

Un alt aspect de unde deducem că oferă servicii de calitate este oferta diversificată. Nu prea contează ce fel de mobilă dorești. Fie că îți dorești mobilă pentru dormitor, bucătărie sau baie, specialiștii îți pot îndeplini orice dorință.

Mobila pe comandă costă mai mult decât mobila comunistă cu care am crescut. Dar calitatea costă. Și dacă nu vrei să petreci mai bine de jumătate de an încercând să găsești mobilierul viselor tale, mai bine ai începe încă de pe acum să dai comanda ;).

You may also like

Un comentariu

  1. Mobila comunista era mai rezistenta in schimb acum putem sa ne o facem asa cum dorim, in nuantele pe care le dorim.

Lasă un răspuns