Merită să cumperi de la Joko Make-Up?

 

Am întârziat atât de mult cu articolul ăsta că mi-e rușine. Acum câteva secole vă arătam pe Insta și pe Facebook niște produse foarte mișto de la Joko Make-Up Romania, pe care am avut onoarea de a le încerca. Ei bine a venit vremea (finaly!!!) să vă scriu despre ele. Vorbim despre 4 produse, așa că așează-te comod, ia-ți o limonadă sau ce vrei tu, dă play și hai să vorbim despre machiaj.

 

O să încep prin a-ți spune câte ceva despre Joko Make-Up pentru că sunt sigură că nu știi foarte multe despre ei. Adevărul este că e un brand care merită mai multă recunoaștere. A luat naștere și s-a desăvârșit în Polonia, răspândind apoi produsele de make-up calitative și în România. Produsele lor de machiaj sunt atent gândite, de la ambalajul cu design minimalist și elegant, la formula produselor care este îmbunătățită cu minerale, perle sau uleiuri prețioase. Vom începe cu partea mea preferată: rujurile mate.

    Ruj Matt Lips – Joko

Rujul mat de la Joko este unul din cele mai bune pe care l-am încercat. Ei au lansat 4 nuanțe și eu am putut încerca două dintre ele: It’s`Genius și Simply Red. Îmi plac amândouă foarte tare din mai multe motive. Începem cu ce e evident, ambalajul este modern, are un aspect elegant, este trainic și va arăta bine în trusa de machiaj a oricărei femei.

Formula este mai deosebită și acesta este motivul pentru care nu usucă buzele excesiv. Este normal ca un ruj mat să usuce buzele chiar și puțin, problema vine atunci când după 5 minute îți vine să îți îndepărtezi un strat de piele. Ei bine rujurile acestea sunt îmbogățite cu vitaminele A,E și F care hidratează și hrănesc buzele.

Textura produsului este de asemenea specială, și cred că acesta este motivul pentru care acoperirea este atât de opacă. Rujul este mai degrabă cremos decât lichid, și cu o singură aplicare reușește să se distribuie uniform pe buze, fără să rezulte o culoare transparentă. Aplicatorul este potrivit, și nu vei avea probleme cu aplicarea acestui ruj, chiar dacă nu folosești un creion de buze.

Culorile sunt foarte vii, și vă previn de pe acum, pe buze produsul este mult mai intens decât pare a fi în ambalaj. Rezistă bine pe buze, până în momentul în care mănânci cu ele, dar per total este un produs care mă mulțumește. Costă 44 de lei.

     Fard de pleoape Trio Perfect Your Look – Joko

Am ales varianta 305 Satin care conține nuanțe pământii perfecte pentru un machiaj de zi. Vreau să spun că îmi plac foarte mult culorile. Sunt suficient de pigmentate și complimentează bine orice tip de piele. Au o textură ușor satinată, dar fără sclipici. Se amestecă foarte bine și rezistă eroic pe pleoapă chiar și în condiții de infern afară.

Îmi place faptul că nu sunt prăfoase, nu se va mânji ambalajul, dar nici nu va cădea mult produs în momentul în care ți-l aplici pe ochi. Nu conțin parabeni și au în compoziție filtre UV. Eu le recomand din tot sufletul, și combinația de culori din paleta pe care o am eu, cred că ar trebui să existe în trusa oricărei femei.

Ambalajul are un design minimalist, și vine cu oglindă, ceea ce e mereu un plus. Mai mult decât atât, vine și cu aplicator cu burețel, pe care nu l-am folosit încă deoarece îmi aplic fardul cu pensula sau direct cu degetele.

Costă doar 39 de lei și merită fiecare leu, fiind o paletă pe care o vei folosi foarte des.

    Fard de pleoape Quattro Perfect Your Look – Joko

O altă paletă de farduri, de data asta patru, am ales-o în nuanțe de violet, 401 Creamy, pentru că mi se pare o culoare subtilă ce poate fi purtată atât ziua cât și într-un machiaj de seară. Fardurile din această paletă sunt la fel de pigmentate, nu sunt prăfoase, se aplică armonios și este o combinație super.

Sunt ceva mai sclipicioase decât cele din varianta Trio, dar rezistă excelent pe pleoape. Sunt îmbunătățite cu uleiuri esențiale și nu au parabeni, ceea ce va fi un răsfăț pentru pleoapele tale. Paleta vine într-un ambalaj compact și cu oglindă. Nu tare am ceva de zis de rău, și voi știți că atunci când nu îmi place ceva eu chiar zic. Așa că, după mine, merită cei 45 de lei.

Fard de pleoape cu minerale și ulei de argan WET&DRY – Joko

Jucăria asta mică e un vis. Pe lângă faptul că are un ambalaj adorabil, este bogat în pigment și are o formulă deosebită, culoarea îți ia ochii cu totul. Mi se pare că ar merge perfect mai ales acuma vara pentru un machiaj de seara.

Poate o sa vi se pară mult să dați 45 de lei pe un singur fard de pleoape. Dar deși e o singură nuanță, te poți juca mult cu ea. Fardul poate fi folosit atât ud, cât și uscat. Atunci când este ud culoarea este mai intensă și arată foarte fain pe piele. Îl poți folosi chiar dacă ai ochi sensibili, deoarece nu conține parabeni. De asemenea, folosit ud acesta devine rezistent la transfer și apă. Nuanța mea este 500 și e disponibil în 6 nuanțe.

Puteți găsi produsele pe site-ul lor aici, sau pe pagina de Facebook. Vreau să spun și faptul că dacă îi veți contacta pe Facebook ei sunt foarte receptivi, au un personal de nota zece care lucrează cu profesionalism și chiar se ocupă bine de clienți. Spun asta pentru că s-a întâmplat ca primul colet care a fost trimis la mine să nu ajungă, dar au trimis un altul fără probleme. Mi-au răspuns la orice întrebare și când vorbești cu ei simți că vorbești cu oameni nu cu un brand.

Cam astea au fost. Sper să reușesc pe viitor să vă și arăt niște poze cu ce machiaje puteți obține cu aceste farduri și rujuri, așa că fiți cu ochii pe Instagram și Facebook.

 

You may also like

5 comentarii

  1. Am si eu paleta Trio Satin si imi plac asa mult nuantele alea! Ca si tine, cred ca e indispendabila din portfardul unei femei. Nuantele sunt foarte frumoase, iar eu – o impatimita a tonurilor nude/pamantii – m-am indragostit de ea instant!
    Sa le folosesti cu placere! :*

Lasă un răspuns