Hadasa Scrie… de doi ani!!!

 

E 23:40 când încep să scriu articolul ăsta, dar am zis că vreau musai să îl scriu ca să marchez cumva evenimentul. Hadasa Scrie are doi ani!!! Bine doi ani de blogging în total, pentru că blogul a avut mai multe nume și versiuni până să ajungă în forma asta, dar important e că va progresa în continuare. M-am tot gândit ce o să scriu, și apoi mi-am dat seama că nu prea contează, important e să scriu.

Acum doi ani, într-o seară m-am apucat să fac niște poze „handicapate” la o bază/top coat de la Oriflame, despre care nu știam mai nimic. Dar asta nu m-a oprit, am scris, și apoi am tot scris și s-au adunat articole și cititori, și uite așa s-au făcut doi ani.

Personal nu știu unde au fugit anii ăștia, dar nu au fugit degeaba. Îmi place mult mai mult ce a devenit blogul meu acum. Am reușit să creez un spațiu în care să scriu fix ce și cum vreau eu, cu umor, creativitate și drag de scris. Și sincer, aș turba dacă nu aș avea blogul.

Azi mă gândeam că dacă nu aș avea spațiul ăsta unde să scriu liber, ce îmi trece mie prin cap, aș dispera de frustrare. Pe lângă blog eu mai scriu pe aici, pe acolo, dar scriu articole formale sau informative, în care implicarea mea personală, părerea mea este descurajată total. De aceea mă bucur enorm că pot scrie aici implicându-mă total.

Bineînțeles că vreau să îți mulțumesc ție! Dacă blogul nu ar fi fost citit și nu aș fi avut rezultate care să mă bucure, cu siguranță azi nu aș fi scris articolul ăsta. De fapt, fără blog viața mea ar fi fost total alta azi, nici nu vreau să mă gândesc cum. Am învățat atâtea din blogging, și am deprins atât de multe skill-uri practice efectiv fără să îmi dau seama. Dacă cineva mă întreabă cum am ajuns să fac ce fac azi, mi-ar trebui cam o oră bună să îi spun toată povestea.

Așadar, mulțumesc pentru că mă urmărești. Sper că te bucură articolele mele, că îți sunt de folos și că îți aduc un zâmbet pe buze.

Și dacă tot face blogul 2 ani frumoși, sunt curioasă dacă în acești doi ani ți-a plăcut un articol în mod deosebit de pe blog. Aștept răspunsul în comentarii.

PS: nu uita de concursurile aniversare. Link aici:

 

You may also like

18 comentarii

  1. Citesc tot ce scrii. Imi plac recenziile facute cartilor citite si prezentarile de produse in ingrijire.

  2. Articolele tale imi aduc un mare zambet pe fata in fiecare zi cand intru pe blogul tau si citesc.✔😍😍😍😍
    La multi anii înainte!!🎉🎉🎁🎁🎁

  3. La multi ani frumosi, interesanti si plini de voie buna in continuare. Asteptam sa descoperim ce alte idei minunate iti mai vin ca sa ne incanti zi de zi!

  4. La mult mai mulți ani cu același umor, chef de viață și de scris îți doresc! Tot ce scrii tu atrage, amuză și bucură. Așa că… la mai mare!

Lasă un răspuns