Cursul Eurocor de Publicitate – Am uitat cum e sa faci teme

 

Hadasa mai și învață pe lângă să scrie, dar și scrie despre ce învață ;). Știu că poate și tu cauți probabil un loc în care să găsești cursuri de calitate, de aceea vreau să te iau cu mine pe parcursul fiecărei lecții. Acum ceva vreme ți-am spus pe Facebook și Instagram că am început un nou curs de Publicitate oferit de Institutul Eurocor. Despre Eurocor știam deja, și probabil și tu, deoarece sunt foarte prezenți în online, iar cursurile lor sunt foarte apreciate.

  De ce am ales Cursul Eurocor de Publicitate?

Publicitatea sau advertising-ul este un domeniu care m-a preocupat tot mai mult în ultimii ani. Deoarece sunt foarte prezentă în online, și trebuie să fac eforturi constant să îmi promovez cât mai bine conținutul de pe blog, am găsit foarte practic un curs despre publicitate care să mă ajute să îmi fac treaba mai bine.

    Câteva detalii despre curs

Sunt sigură că te interesează câte lecții are, cum sunt structurate, dar și cât costă cursul? Cursul are 24 de lecții, iar tu vei primi acasă lunar un caiet cu 2 lecții. Fiecare caiet are un preț întreg de aproximativ 90 de lei, dar sunt mereu reduceri de 20% sau 40%. Așadar este un curs foarte accesibil.

După cum am spus, primești acasă un caiet de curs cu lecții foarte bine structurate pe înțelesul tuturor. Nu am simțit nicio secundă că limbajul este prea pompos, iar exemplele și exercițiile te ajută să înțelegi informația foarte bine. Recunosc că publicitatea este un subiect foarte captivant pentru mine, de aceea îmi face efectiv plăcere să parcurg cursul.

    Ce așteptări am de la curs?

Pe scurt, vreau să știu cum pot să îmi promovez mai bine „produsul” în online, folosind principii ce se aplică la orice fel de reclamă. Mă aștept ca la sfârșitul lui să văd deja îmbunătățiri semnificative și un progres evident. Dacă va reuși să facă asta, vei vedea împreună cu mine în fiecare lună.

     Ce provocări am întâmpinat deja?

Băi… deci temele :)). Să nu vă imaginați că sunt grele, dar că așa de greu găsesc timp pentru ele. Mâine dimineață vreau musai să predau tema pentru lecția 1. Așa că, te-am prevenit.. o să fie teme.

Bun eu trec la teme. Spune-mi în comentarii ce curs te-ar atrage pe tine de la Eurocor?

 

You may also like

6 comentarii

  1. Imi place mereu sa invat ceva nou, ceva ce nu am mai invatat. Mi-ar placea sa invat despre Arta decorarii locuintei.

Lasă un răspuns