Cum convingi copilul să crească mare sănătos – Happy Kid Sirop

 

Nu sunt mamă, dar copil am fost, și… oare cum să mă exprim mai elegant așa… eram o „sclepțe” de copil. Adică eram așa de slabă și firavă că mă ducea vântul, vorba aia. Eram atât de bolnăvicioasă încât de la noi din casă nu lipsea niciodată fier, calciu, magneziu, etc. Ah… îmi mai ziceau „pui de Avicola”. Deci se înțelege. Dacă te regăsești ca părinte în descrierea asta, te invit să citești articolul. Poate te ajută să îți convingi copilul să crească mare.

Una din provocările vieții de părinte este să îți convingi copilul să crească mare. Bombele astea de energie vor să crească mari cât mai repede, dar involuntar, o forță foarte obraznică din ei îi condamnă la ceva groaznic ce se numește „fițe la masă”. Asta înseamnă că cel mic nu se va hrăni corespunzător ceea ce îl va împiedica să crească sănătos. Este deci datoria ta ca părinte să îți asiguri o creștere sănătoasă, iar dacă micuțul nu vrea să mănânce, potolim monstrulețul obraznic cu suplimente alimentare. Suplimente care sunt naturale și au în compoziție ingrediente minunate.

Happy Kid Sirop este un sirop, nu de tuse, care contribuie la dezvoltarea optimă a copilului. Ca de obicei acestea nu înlocuiesc o dietă sănătoasă, dar contribuie la ea. De ce merită să iei acest sirop în considerare? Afli mai jos:

Efecte – Happy Kid Sirop Ayurmed

Copilul are nevoie de ajutor, ăsta e adevărul, iar acest sirop îl va ajuta. Îl va ajuta să asimileze mai bine nutrienții din hrană, îi va ajuta sistemul digestiv, respirator și hepatobiliar, va ajuta la creșterea imunității, dar și la o dezvoltare psihică și fizică armonioasă, așa cum fiecare copil trebuie să aibă.

Ingrediente naturale

Toate ingredientele și informațiile despre ele le găsești în pozele alăturate. Ce trebuie să reții e că, datorită ingredientelor alese atent, acest sirop nu provoacă reacții adverse, iar efectul tratamentului este stabil în timp.

Administrare

O cură cu acest sirop durează cel puțin 30 de zile. Este recomandat să îl administrezi copilului cu 30 de minute înainte de masă. Toate celelalte detalii de administrare se regăsesc pe ambalaj sau în prospect. Știți că vă mai povesteam de produse de la Ayurmed ce veneau fără prospect, ei bine de data asta avem și prospect.

Siguranță

Este bine să păstrați siropul la frigider după deschidere. Este dotat cu capac special ce va putea fi deschis doar de adulți, deci copii nu vor putea să îl consume din greșeală.

Aromă și consistență

Pentru copil contează mult ca medicamentele să fie bune la gust. Ei bine, siropul acesta este bun la gust și este îndulcit intenționat pentru a fi mai agreat de copii. Știți bine ca dacă celui mic nu îi place gustul, a doua oară nu mai reușești să îi dai siropul. Are gust de sirop obișnuit. Consistența e destul de lichidă, iar culoarea o poți vedea în poză.

Flaconul de sticlă este de 100 ml și produsul costă 20 de lei, un preț mai mult decât convenabil.

Sper că ți-au folosit informațiile de azi. Aș vrea să îmi spui în comentarii cum îi păcălești pe copii ca să ia un medicament?

You may also like

Un comentariu

  1. Sunt mama si baiatului meu nu i-am dat astfel de siropuri. Are 12 ani si am preferat samanance cat mai multe fructe si legume proaspete.

Lasă un răspuns