Cum alegi cea mai bună plasă pentru terenul de tenis?

 

Dacă ești fericitul deținător al unui teren de tenis, indiferent că îl ai pentru uz personal sau ai făcut deja o afacere profitoare de urma lui, ești conștient de importanța alegerii materialelor de calitate pentru ca jocul să fie cât mai optimizat, iar tu și clienții tăi să vă puteți bucura de o experiență de joc cât mai plăcută. Printre aceste elemente importante, se numără și plase protecție teren tenis. Chiar dacă oamenii ignoră de cele mai multe ori acest detaliu, tu știi cu siguranță că plasă tenis este foarte importantă.

Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi plase teren tenis. Asta pentru că investiția într-un astfel de obiect este una destul de mare care trebuie să te servească mulți ani. Ține cont că o astfel de plasă pentru teren exterior va delimita terenul de tenis de spațiul dinafară, și tot această plasă va trebui să reziste fără probleme la temperaturi foarte ridicate și expunere îndelungată la razele de soare, precum și la rodajul provocat de ploaie. Nu îți permiți să faci o alegere proastă.

Primul aspect important este deci materialul dar și lucrătura. Cel mai bun material pentru o astfel de plasă este fibra de polietilenă de înaltă calitate, adică HDPE. Orice alt material nu va rezista la factorii externi agresivi. De asemenea, deoarece este o plasă din noduri, este important ca acestea să fie executate manual. Asta deoarece fiecare nod este verificat astfel încât plasa să fie fără erori și fără puncte slabe.

Dimensiunea ochilor de nod este și ea foarte importantă. Nu îi dorești noduri prea mici deoarece nu vor putea permite aerului să circule cum trebuie, iar în interiorul terenului se va crea efectul de seră. Pe de altă parte, dacă acestea sunt prea mari riști ma mingile să iasă iar ele să fie pierdute, și știm cu toții că mingile de tenis de calitate nu sunt ieftine. Cea mai bună dimensiune este de 40 de mm, așa că asigură-te că asta este dimensiunea la care comanzi plasa.

Și dacă tot am pomenit de comandă, de unde o poți comanda și ce putem spune despre preț. Plasele pentru terenul de tenis au un preț care le reflectă de fiecare dată calitatea. Nu este o piață cu piață de deschidere largă, deci nu îți permite prețuri care să nu reflecte calitatea. De asemenea, poți căuta plase teren tenis pe internet. Un magazin online bun care le comercializează este romnets.ro. Uite doar câteva din avantajele oferite de acest magazin:

  • Oferte avantajoase, promoții și reduceri.
  • Confecționare fără erori 100% manuală
  • Plasele sunt prietenoase cu mediul înconjurător
  • Livrare rapidă

You may also like

Lasă un răspuns