Noutăți AVON – Parfumurile Attraction Rush

 

Attraction Rush sau „atracție grăbită” (?!) este noul parfum de la Avon, și trebuie să recunosc că aroma lui chiar te atrage în grabă :)). Îl am de câteva zile, după cum ai putut observa de pe contul meu de Instagram și pagina de Facebook, și am reușit să îmi fac o părere cât mai completă despre el. Așa că dacă te gândești dacă să îl cumperi sau nu, poți citi părerea mea, o mare mare pretențioasă la parfumuri. Ah, de fapt o să vorbesc despre două parfumuri pentru că este variantă For Him și For Her. Dar mai întâi, hai sa punem muzica.

 

     Arome – Pe sistemul „mi-aș dori să puteți simți mirosul prin ecran”

    Pentru EA

Parfumul Attraction Rush vrea să te transforme în această Femme Fatale seducătoare. Noi femeile știm că un pic de ruj, un pic de blush, și bineînțeles un parfum care să ni se potrivească ne poate influența foarte mult atitudinea și starea de spirit. Pare o prostie, dar ce se întâmplă este faptul că atunci când te îngrijești automat îți vei observa atuurile și încrederea în tine va crește considerabil. Iar o femeie care se respectă va fi remarcată chiar dacă nu vrea. Ei bine, tocmai această încredere ți-o va oferi acest parfum.


Parfumierul Jerrj Caiazzo a provocat aromele la întrecere. În cursa pentru cea mai pregnantă aromă au fost înscrise frunzele de fragi, iasomie indiană, violete, ambră și ciocolată neagră. Aromele astea se întrec și se calcă în picioare doar pentru a se așeza pe pielea ta și a-și aștepta răbdătoare să le vină rândul. Toate astea fac din parfumul Attraction Rush pentru EA un parfum cu aromă dulce.

Acuma dacă nu îți plac aromele dulci, probabil nu vei aprecia acest parfum în mod deosebit. Totuși eu îți spun că nu este o aromă deranjantă, și asta vine de la o persoană căreia nu îi plac aromele dulci, și care face urât când o ia durerea de cap de la un parfum. Cred că nu deranjantă tocmai datorită notelor florale de mijloc ce se dezvăluie după prima jumătate de oră și rezistă cel mai mult.

Ia în considerare și faptul că aceasta este o apă de parfum și nu o apă de toaletă. Asta înseamnă că aroma este mai concentrată și va persista mai mult. Eu am observat că vara deja parfumurile se evaporă mai repede din cauza temperaturilor ridicate, de aceea acest parfum este perfect pentru vară. În plus aroma este veselă și elegantă în același timp și i se potrivește oricărei femei indiferent de vârstă.

   Pentru EL

În mod evident aici nu am expertiza necesară, dar o să mă folosesc de ce a zis Nenea Tati pentru că el l-a folosit. Apa de toaletă, de data asta, Attraction Rush pentru EL a fost gândită de două minți parfumate: Caroline Sabas și Jacques Huclier. Aromele sunt dulci așa cum Nenea Tati a ținut să precizeze, și înglobează mandarină, ierburi proaspete, scorțișoară, ambră și patchouli.

Ce pot spune eu aici este că aroma este echilibrată. Dacă nu ar fi avut mandarina și ierburile proaspete în compoziție, ar fi fost muuult prea dulce. Așa are o aromă foarte plăcută. Deci… da, după nasul meu, miroase bine.

Prezentare – pe sistemul „bine că măcar poze puteți să vedeți”

Arată foarte fain. Dacă veți lua parfumurile ca și cuplu (și ar fi păcat să le despărțiți), puteți vedea cum se reflectă feminitatea sau masculinitatea în sticla de parfum. Apa de toaletă pentru EL vine în sticluță de 75 ml, în timp ce apa de parfum pentru EA vine în sticluță de 50 de ml. Ambele parfumuri costă 69 de lei și le puteți comanda din broșura 8/2017.

Ce alte oportunități găsiți în broșură?

Deoarece am avut ocazia să răsfoiesc broșura nouă mai repede am găsit câteva oferte foarte bune care mi-au atras atenția, și care cred ca te-ar interesa și pe tine. Mai jos îți las niște poze și îți atrag atenția în special cu privire la produsele pentru soare care în mod normal sunt foarte scumpe, dar acum le poți găsi la un preț foarte bun.

De data asta te-am informat eu, dar poate altă dată vei pierde cele mai bune oferte. Fii la curent cu tot ce se întâmplă în comunitatea AVON și află prima despre ofertele exclusive. Îți recomand să intri în comunitatea Înscrieri reprezentanți AVON aici printr-un like la pagină. O persoană cu multă experiență în AVON te va ghida mereu pentru a beneficia de cele mai bune oferte. Iar dacă vrei să îți cumperi acum aceste parfumuri, le găsești aici.

Care e produsul tău preferat AVON? Lasă-mi răspunsul în comentarii.

 

You may also like

Lasă un răspuns