LivecomTab – Ficatul tău este a doua inimă

 

 

No stai, nu da cu paru! Nu sunt medic și nici nu am studiat șase ani la medicină, dar am fost la toate orele de biologie și Google este colegul meu de bancă preferat. Vorbim despre ficat și cum putem avea grijă de el cu Livecom Tab de la Ayurmed.

Acum destulă vreme am primit de la Ayurmed și Brander un colet ce conținea acest supliment alimentar pentru protecția și regenerarea ficatului. Ocazie excelentă pentru a vorbi puțin despre ficat și cât de important este. De ce am spus că este a doua inimă?

La ce e bun ficatul?

Știu că atunci când auzi cuvântul ficat nu îți trece prin minte ce dor îți e de iubit/iubită, și nici nu ți se naște vreo urmă de romantism. De fapt, este foarte probabil să nu îți mai amintești la ce este bun, și dacă stai bine să te gândești nici nu tare știi pe unde este în organism. Oare o fi în dreapta… sau în stânga…aici? În fine, ce e important de ținut minte este că fără ficat viața e pustiu, adică nu e.

Ficatul este acest organ din organism responsabil cu eliminarea toxinelor și curățarea sângelui. Ca să înțelegi mai bine gândește-te așa. Să presupunem că într-o fabrică lucrează mulți angajați care își fac treaba bine, dar sunt foarte mizerabili. Dar nu este nicio problemă pentru că este și un om de serviciu foarte harnic care curăță mereu după ei. Când se îmbolnăvește omul de serviciu însă, gunoaiele se adună și muncitorii se împiedică în ele, mecanismele funcționează mai greu, iar întreaga afacere precum și patronul au de suferit. În cele din urmă, firma dă faliment.

Ficatul este acest om de serviciu, iar când acesta este bolnav și nu mai funcționează cum trebuie, întreg organismul are de suferit, deoarece sângele susține viața. Treaba e simplă, ficat bolnav=organism bolnav. Ok, hai să vedem cum îl reparăm.

LivecomTab – la ce e bun?

Știi deja că prefer alternativele cât mai naturale pentru tratarea oricărei afecțiuni. Ficatul are nevoie de protecție și regenerare atunci când ai un stil de viață dezordonat, care este ceva foarte comun, și sinceri să fim, este destul de greu să îți menții sănătatea ficatului. De aceea este benefic să îi verifici periodic starea, și să îl tratezi imediat. Preventiv însă mai poți face câte ceva, de exemplu să îl ajuți cu suplimentele alimentare LivecomTab. Să vedem ce plate îl fac să fie eficient:

  • Picrorhiza Kurroa

Nu te chinui să pronunți numele plantei ăsteia, e în zadar :)).  Contribuie la sănătatea și funcționarea normală a sistemului hepatic, menține nivelul normal al enzimelor hepatice și bilirubina serică. Susține metabolismul grăsimilor în ficat și este protector împotriva virusurilor hepatice. Deci, mare boss planta asta.

  • Andrographis Paniculata

„Paniculata” :))). Ok planta asta este foarte frumoasă și mie mi-ar plăcea să o am în grădină. E bună pentru că crește fluxul biliar și menține activitatea enzimelor hepatice, contribuind la sistemul de autoapărare aș organismului.

  • Phyllanthus urinaria

„Urinaria” :))). Bun, asta face un soi de boabe. Favorizează producția și eliminarea bilei, Protejează ficatul și este antioxidant. Luptă împotriva virusului hepatitei B.

  • Piper Indonezian

În sfârșit un nume normal. Contribuie la absorbția substanțelor nutritive în organism, este tonic general și ajută împotriva stresului oxidativ.

  •    Eclipta Albă 

 

Susține funcțiile ficatului și eliminarea pe cale naturală a toxinelor din ficat.

  • Oxid de fier

Ok ăsta nu e plantă, dar e bun și el la ceva. E un fier natural care asigură formarea hematiilor sănătoase, luptând împotriva anemiei.

Toate împreună ar face de o farmacie, doar că tu le găsești îmbrățișate într-o pastilă ușor de înghițit. 1 tableta de 3 ori pe zi ar trebui să te facă să te simți minunat. Sunt ieftine și multe, iar garanția calității este asigurată de premiul „Best Ayurvedic Product”.

You may also like

Un comentariu

  1. Asa e. Trebuie sa avem grija de sanatatea noastra. Trebuie sa avem grija de ficatul nostru pe care il agresam in fiecare zi fara voia noastra.

Lasă un răspuns