Când foamea și timpul nu se mai înțeleg – Native Box

 

Se spune că ești ceea ce mănânci. Știu, este unul din cele mai mari clișee, dar vorba asta m-a inspirat să îți pun o întrebare. Dacă în momentul acesta corpul tău ar fi transformat într-un fel de mâncare, de unde l-ai cumpăra, cât ar costa și ce ingrediente ar avea? Poate că ești o porție de cartofi prăjiți care este vândută la fast-food sau ești o pungă de cipsuri de la automat… sau ești acest caviar la care nici nu se pot uita majoritatea oamenilor. Indiferent ce „mâncare” ești nu cred că ți-ar conveni să fii nesănătoasă, să ai ingrediente dubioase, să fii extrem de ieftin, și practic oamenii să nu te aprecieze deloc, sau să uite de tine foarte rapid. Cel puțin mie nu mi-ar plăcea. Eu mi-aș dori să fiu o porție de iaurt cu un mix de fructe uscate, nuci și semințe de la Native Box.

Native Box
Cutia mea Native Box

Te întrebi de ce? Aș fi foarte drăguț ambalată și aș fi gustarea care îți face mereu ziua mai bună. Aș fi o mâncare delicioasă, sănătoasă și foarte fun. În plus, aș fi destul de fancy ca să stârnesc ciuda tuturor colegilor tăi de birou.

Cutia cu gustări Native Box, despre ea vorbim azi, pentru că în ultimele…. zile… destul de multe, a fost gustarea pe care abia așteptam să o iau. Native Box este un concept pentru omul modern. Cu siguranță ai și tu zile din alea în care uiți să mănânci. Și când îți amintești, mult prea târziu, vrei să iei ceva rapid, asta însemnând un corn cu ciocolată, ceva alune prăjite, un baton de ciocolată, în fine știi tu ce e, dar cu siguranță nu e o salată sau un grătar de pui cu garnitură de qinoa.  Toate gustările astea care sunt concepute pentru limbă și cam atât, pentru că restul sistemului tău digestiv o duce destul de rău cu ele.


Din dorința de a avea grijă de sănătatea ta și de a-ți oferi un stil de viață mai ordonat și mai sănătos, Native Box a creat o cutie „echipată” cu toți nutrienții și vitaminele, care vor munci cot la cot pentru a te ajuta să fii mai productiv și mai sănătos, chiar dacă îți e destul de greu să mănânci regulat.


Nuci, semințe, fructe uscate și batoane delicioase, de mâncat din pungă, de pus în iaurt, de blenduit într-un smoothie, de savurat cu fiecare mușcătură. Pe toate acestea le vei putea regăsi într-o cutie Native Box, și pot să îți spun din experiență că sunt delicioase. Ai poftă de ceva în timp ce încă lucrezi la birou? Niciun stres, într-un bol îți pui un mix Berry Good și ai ce „îmbuca” delicios și sănătos. Vrei să îți începi dimineața fresh? Amestecă niște iaurt cu niște brânzică de vacă și ce combinație de semințe, fructe, nuci poftește inima ta: gata micul dejun! Ai chef ce „ceva dulce”, ia un baton energetic, care sunt fenomenale, eu una nu m-aș putea opri.


Despre asta este Native Box. O cutie care te transformă într-o „mâncare” de care ești ceva mai mândru. Ah da, uitasem să menționez sentimentul de satisfacție, și nu de remușcare, pe care îl ai de fiecare dată după ce iei o gustare din cutie.

Am avut bucuria de a le testa produsele și acum sunt încântată să vi le recomand din toată inima, pentru că se pliază pe valorile pe care iubesc să le promovez, pentru ca te „salută” cu #haisănătate!

Dacă vizitezi Nativebox.ro aici vei putea găsi toată gama lor de produse precum și posibilitatea de a-ți face un abonament lunar. Ceea ce ne duce la un punct foarte palpitant al postării: CONCURSUL ce va fi lansat pe pagina de Facebook Hadasa Scrie mâine 16 mai, unde vei putea câștiga un abonament Pro Snacker timp de o lună în valoare de 105 lei. Așa că mâine fii cu ochii pe pagină. Până atunci spune-mi în comentarii tu ce „mâncare” ești?

 

You may also like

7 comentarii

  1. Nu stiam de Native Box, multumim pentru recomandare, cred ca sunt produse de calitate. In ultimu timp am fost si eu preocupata de gustari mai sanatoase si deosebite.

  2. Haha, Native box, prietenii mei. Iubesc produsele lor. Ce mancare sunt eu? Prefer sa cred ca un fruct insa cred ca sunt prea pozitiva :)).

Lasă un răspuns