Pielea ta e un roman, ai grijă cu ce îl scrii – Skin Novels

 

Cu sute de ani înainte ca hârtia să devină principalul suport de scris, pielea era foarte populară. Romane, poezii, cărți religioase sau copii ale Bibliei au fost impregnate cu încredere pe nimic altceva decât piele. Oamenii aveau încredere că această piele pictată cu cerneală avea să le conserve gândurile și mesajele importante pe care voiau să le transmită omenirii. Azi nu mai scriem pe piele, cel puțin nu pe pergament, dar, poate fără să ne dăm seama scriem în fiecare zi povești noi pe pielea noastră.

Pielea este cel mai sincer contact pe care îl avem cu lumea exterioară. Este cea care ne recomandă pe noi în fața altora, dar și cea care ne recomandă nouă stimuli din lumea din jur. Este o parte foarte ocupată a corpului nostru, dar noi uităm asta cel mai des. Pe pielea noastră pot fi citite foarte ușor obiceiurile noastre de îngrijire, dacă suntem o persoană care căreia îi pasă, dacă suntem cineva care practică o muncă grea, sau dacă avem un stil de viață mai comod, dacă  am avut un an greu sau dacă iubim soarele. Toate aceste informații le transmiți fără să vrei prin pielea ta. Sunt scrise acolo gata să fie citite. Ai un roman pe propria ta piele, deci cu ce îl scrii?

Mă refer bineînțeles la modul în care îți îngrijești pielea. Din păcate, suntem din ce în ce mai expuși la bolile de piele, care deși nu sună foarte amenințător, sunt la fel de periculoase ca orice alt tip de cancer de exemplu. De aceea este deosebit de important să conștientizăm faptul că e necesar să ne îngrijim pielea cu dragoste și atenție. Acesta este și motivul pentru care azi vă voi vorbi despre Skin Novels, produse organice fabricate cu mare grijă pentru a scrie cele mai frumoase romane pe pielea ta.

Skin Novels este o companie care, așa cum spun și ei, se încăpățânează să facă produse naturale, săpunuri mai exact, și ce bine că o fac! Am avut oportunitatea de a le încerca trei dintre săpunurile lor minunate și pot spune doar că sunt absolut cucerită. Așa că vă voi povesti puțin despre ele. Să începem cu ce vă interesează.

      Sunt bune? Sau, sunt mai bune decât săpunul pe care îl cumpăr de la Non-Stop?

Da! Sunt mai bune. Îmi pare bine că le-am folosit acum primăvara, când pielea mea era chinuită rău de neglijența de peste iarnă. Mie îmi plac foarte mult cremele de corp, dar iarna îmi este foarte lene să le folosesc. De aceea primăvara pilea mea spunea o poveste vai de capul ei! Am rămas surprinsă să observ că după baie pielea mea se simțea incredibil de hrănită, de fină și de fără să fie nevoie să aplic loțiune de corp. Săpunul face spumă câtă vrei, dar este foarte blând cu pielea. De aceea, mai ales dacă ai piele sensibilă, săpunul acesta este pentru tine.

Mi-a plăcut și mirosul. Poți să îți îndeși nasul în ele cât vrei, nu vei simți deloc vreo aromă de chimicale. În schimb, o urmă subtilă de aromă va rămâne imprimată pe pielea ta.

      Sunt mai sănătoase?

Da! Cu excepția unei cantități mici de soda (altfel nu se poate), absolut toate ingredientele sunt atent selecționate și combinate pentru a te răsfăța în voie. Eu voi menționa doar câteva dintre ingredientele ce au fost incluse în săpunurile primite de mine: extract de grâu, lapte de capră, propolis, portocală dulce, turmeric sau grapefriut. Acestea sunt doar câteva din multitudinea de ingrediente organice cu care sunt fabricate aceste săpunuri. Sunt făcute cu multă grijă și respect pentru piele și natură, combinând uleiuri esențiale, extracte din plante sau unturi, care sunt manipulate în așa fel încât să îți păstreze potențialul maxim de proprietăți benefice pentru piele.

    Sunt cool?

Da! Ambalajul în care sunt livrate este pe cât de simplu pe atât de genial. Îmi place la nebunie, și trebuie să recunosc că mi-a fost așa milă să le folosesc pentru că sunt superbe. Eu nu le voi arunca ambalajele, nu mă lasă sufletul. În plus, am un mic pont. Dacă îți place mult de tot aroma unui săpun, pune-l printre haine, iar acestea vor avea mereu o aromă proaspătă.

    Sunt pentru toată lumea?

Da! Cred cu sinceritate că oricine le poate folosi, atâta timp cât, bineînțeles, nu are o alergie la unul dintre ingrediente. Cel mai cool aspect este că poți alege săpunul potrivit pentru tine. Indiferent că vrei ceva care să îți facă pielea mai strălucitoare, să ți-o hrănească sau să o exfolieze și să o purifice, găsești un săpun pentru orice nevoie a pielii tale. Iar, pentru că ingredientele sunt naturale, le poți folosi și pentru ten.

     Unde le găsesc?

Le găsești în magazinul online Skin Novels aici. Găsești ușor instrumentul de scris cu care vei schimba cursul poveștii pielii tale, într-una mult mai fericită și mai ofertantă pentru cei dinafară. Ai grijă de pielea ta, dar și de pielea celor dragi ție! Ah da! Sunt suficient de frumoase și de bune pentru a bucura pe oricine atunci când le faci cadou.

Gata! Eu mai am de scris o poveste, iar pe tine te las cu povestea de mai sus. Tu ce poveste vrei să scrii?

 

You may also like

14 comentarii

  1. Ufff, de cand le-am gasit m-am indragostit de ele! Imi plac foarte foarte mult! Si mai ales, eu nu am mai vazut un mod de prezentare atat de bine pus la punct. Totul pana la cele mai mici detalii: branding, prezentare, ambalaj, atentie pentru client, mod de expediere, tot!

  2. Folosesc Skin Novels de cand am colaborat cu ei si sunt ingragostita iremediabil de sapunurile lor. Sa le folosesti cu drag.

  3. Am mai citit la cineva despre acest brand, dar cred că mai trebuie să treacă ceva vreme până când săpunurile solide să revină în casa mea.
    Cam până când cresc ăştia micii ai mei 😛

    1. Stiu ce zici. Eu distrugeam orice sapun prindeam la mana. Sa stii ca pana sa le incerc nici eu nu tare mai aveam sapun solid in casa, dar sa stii ca m-au surprins in mod foarte placut!

    1. Stiu ce zici Cata. Mereu ma bucur cand da de ambalaje suficient de dragute ca sa nu trebuiasca sa ma chinui mult cu pozele :))

Lasă un răspuns