Nu cumpăra o trusă de machiaj dacă nu conține următoarele lucruri

 

Indiferent dacă îți place pur și simplu să te machiezi sau ești un make-up artist care își câștigă existența din machiaj, o trusă de machiaj corespunzătoare poate fi foarte potrivită pentru un machiaj de excepție. În momentul de față există pe piață mai multe tipuri de truse de machiaj. Mă voi referi însă la acele truse de machiaj voluminoase, cu foarte multe sortimente de produse și destul de scumpe. Trebuie totuși să ai în vedere faptul că majoritatea make-up artiștilor nu recomandă o astfel de trusă, optând pentru kit-urile mai compacte, de brand. Dacă totuși o astfel de trusă te tentează, uite ce trebuie să știi pentru a putea alege truse machiaj bune întotdeauna? Ce trebuie să conțină o trusă de machiaj pentru a-și merita banii?

Produse diversificate

Majoritatea truselor de machiaj au foarte multe culori de farduri de pleoape care îți pot garanta un machiaj senzațional. Cu toate acestea, dacă selecția de culori este săracă, trusa nu te va servi la fel de mult pe cât te aștepți. Încearcă să consulți o mostră pentru a verifica nivelul de pigmentare pe care poate să îl ofere, precum și un swach al nuanțelor. Dacă două sau mai multe nuanțe arată la fel pe piele, nu este o trusă în care merită să investești.  Este bine să verifici ca trusa de machiaj pe care o vei alege să aibă atât culori neutre și pământii pentru machiajul zilei, cât și culori vii și puternice, perfecte pentru un machiaj de seară. De asemenea, este bine să conțină mai multe texturi precum farduri mate, cremoase, sidefate sau metalice. Asta dacă vrei musai o trusă all-in-one. Cea mai bună variată este însă să cumperi truse mai compacte, cu paletă de culori din aceeași gamă: culori pământii, vibrante, metalice, etc.

Compartimente bine gândite

Când ai nevoie de o trusă de make-up aștepți ca aceasta să fie cât mai completă posibil. În general trusele conțin și  un compartiment pentru machiajul buzelor. Există multe truse make-up care vin și cu aceste rujuri care se pot aplica cu ajutorul unei pensule pentru buze. Verifică însă ca trusa să fie extrem de bine compartimentată. Eventual rujurile să fie plasate într-un sertar diferit. Altfel riști ca particulele pigmentate de la farduri să se amestece cu rujurile. Nu e nici drăguț…nici prea igienic.  Caută ca trusa de machiaj pe care o vei cumpăra să conțină atât nuanțe nude, cât și nuanțe puternice de rosu, roz, mov, sau vișiniu. Astfel vei putea găsi varianta perfectă pentru tine sau pentru clientele tale. Dar, te poți descurca la fel de bine cu rujuri cumpărate separat, sau o paletă dedicată expres machiajului buzelor.

Produse de calitate

Cele mai bune truse make-up conțin și unele produse de calitate superioară. Atunci când aceste produse sunt de calitate, îți vor oferi o paletă completă pentru un machiaj care va fi cu siguranță remarcat și care va mulțumi pe toată lumea. Trebuie să ai în vedere totuși că astfel de truse au în general produse destul de slăbuțe, și poate fi destul de greu să găsești o trusă cu adevărat calitativă.

Un alt criteriu de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi trusa de make-up este prețul. Poți găsi truse de machiaj la prețuri foarte bune care conțin produse pigmentate care o sa te servească pentru mult timp. Este important deci să verifici părerile altor cumpărători și să stabilești în ce scop o vei folosi. Dacă vei folosi produsele din trusă pentru a machia clientele, nu poți risca să cumperi o trusă de machiaj cu produse slabe. Orienteaza-te spre truse de machiaj la prețuri mai mari, pentru că reputația ta e în joc, și cu siguranță îți vei recupera în scurt timp investiția. Sau, pus și simplu cumpără produse separat. E o variantă mai sigură, cu toate că poate fi mai costisitoare.

You may also like

Lasă un răspuns