Implant dentar – de ce este cea mai bună alegere?

 

Din păcate, cei mai mulți dintre noi nu au reușit să își păstreze un zâmbet impecabil. Indiferent de motive, uneori se întâmplă să ne pierdem un dinte, sau să fie nevoie să renunțăm la unul. În timp ce cabinetele de stomatologie îți oferă mai multe variante pentru înlocuirea unui dinte, un implant dentare este cea mai bună opțiune. Află totul despre implanturi dentare și de ce un implant dentar este mai bun decât orice altă procedură stomatologică.

     Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este un fel de șurub fabricat dintr-un material suportat de corpul uman, care este introdus în gingie printr-o incizie, șurubul comportându-se ca un os. Pe acesta este aplicată coroana care va imita fidel forma dintelui natural. Rezultatul este o dantură cu aspect natural, care arată și se simte foarte bine.

    3 motive pentru care implanturile dentare sunt cea mai bună soluție

Când vorbim despre implanturi dentare, nu putem nega tot ce ține de un cost implant dentar. Acestea au prețuri destul de ridicate, așadar cum știi că investiția va merita. Dacă vrei să îți pui un implant dentar în București, sper exemplu, unde prețurile pot fi mai ridicate, ce garanție ai că faci alegerea potrivită. Un cost implant dentar este justificat de următoarele avantaje:

  •    Implanturile dentare sunt cea mai apropiată variantă la dinții tăi naturali

Stabil și puternic, un implant dentar înlocuiește un dinte lipsă în așa fel încât acesta va arăta, se va simții și va funcționa ca un dinte adevărat. Alte opțiuni precum punțile sau protezele pot duce la deteriorarea osului, și pot rezulta în disconfort la mâncare, zâmbet, vorbire, etc.

  • Implantul dentar este cea mai bună variantă pe termen lung, și cea mai avantajoasă din prisma prețului

Chiar dacă pare că are prețuri incredibile, este cea mai bună variantă. Punțile dentare rezistă în medie până la 5-7 ani, timp în care restul dinților precum și oasele dinților se deteriorează semnificativ. Este posibil ca un implant dentar să necesite ajutări periodice, dar poate să te servească o viață întreagă dacă este implantat corect și dacă ai grijă de el așa cum trebuie.

  • Implanturile dentare îți permit să te bucur de viață fără să îți faci griji cu privire la dinții tăi

Nu va trebui să te simți jenat în public deoarece zâmbetul tău arată diferit sau că te face să vorbești altfel. Și nu va trebui să te îngrijorezi că implantu se va disloca sau cădea, așa cum se întâmplă în cazul altor substituenți dentari, în timp ce vorbești sau mănânci. Un implant dentar îți permite ție să iei decizii fără a ține cont de dinții tăi.

Cu siguranță este cea mai avantajoasă procedură stomatologică, așa că ia în considerare implanturi dentare atunci când vei căuta o metodă de înlocuire a unui dinte.

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns