Parfumuri pentru primăvară – Care sunt cele mai bune alegeri?

 

Până acum câțiva ani habar nu aveam să ar fi indicat să îți schimbi parfumul în funcție de sezon. E adevărat, nu sunt o mare împătimită a parfumurilor, dar mi se întâmpla și mie să observ că, odată cu schimbările de sezon, un parfum care inițial îmi plăcea foarte tare, acum aproape că mă deranja. În mod firesc ajungeam să prefer un parfum în detrimentul altuia odată cu schimbarea de la rece la căldură. În cele din urmă am aflat că e mai bine să alegi parfumuri pentru primăvară după ce iarna a trecut. Care sunt cele mai bune alegeri pentru 2017?

     Parfumuri pentru primăvară 2017

În general, primăvara dau bine aromele florale, proaspete, citrice și foarte ușoare. E tranziția firească de la aromele puternice și condimentate de iarnă. Indiferent dacă preferi aromele dulci, amare sau fructate poți găsi o alternativă potrivită pentru primăvară. De regulă urmărește parfumurile cu note de iasomie, trandafiri și citrice. Acestea se vor contopi perfect cu atmosfera de afară, iar prezența ta va fi mereu una potrivită pentru ceilalți.

Alegerea unui parfum însă nu e treabă ușoară. De aceea este bine să înveți ce arome sau combinații de arome îți plac. Așa vei putea să îți cumperi un parfum și online fiind sigură că îți va satisface așteptările. În orice caz e bine să te documentezi din timp. Pe esente-parfumuri.ro găsești toate informațiile de care ai nevoie înainte de a cumpăra un parfum. De la un review foarte bine realizat până la cele mai bune oferte de preț online, toate aceste informații le poți afla de pe acest site.

Dar care sunt cele trei parfumuri pe care le poți cumpăra acum, și care îți vor garanta o primăvară frumos parfumată?

     1. Miss Dior Blooming Bouquet

Parfumurile Miss Dior sunt unele dintre cele mai apreciate, atât pentru aromă, cât și pentru persistență. Varianta Blooming Bouquet este ideală pentru primăvară. Esențe de bujor se iau de mână cu cele de mandarină siciliană. În ajutor le vine gingășia aromei de trandafir și mângâierea catifelată a moscului alb. Un parfum de zi perfect pentru o femeie modernă și mereu în mișcare.

    2. BVLGARI Omnia Crystalline

Lux. Acesta este cuvântul care definește cel mai bine acest parfum, asta și pentru că are în compoziție unele dintre cele mai scumpe ingrediente. Note de mandarină italiană se împletește în primă fază cu aromele de lotus. Apoi, tacticos, le iau locul aromele de heliotrop și orris. Spre final, migdale, chihlimbar și mosc vor executa ultimul dans de arome pe pielea ta.

    3. Gucci Bamboo

Gucci Bamboo este parfumul perfect pentru o femeie puternică, dar care nu uită să își păstreze feminitatea și uneori să își afișeze și gingășia. Citrice, vanilie, ylang-ylang, crin de Casablanca și bergamota sunt doar câteva dintre aromele care se vor derula în ordine pe pielea ta. Un parfum cu arome echilibrate perfecte pentru primăvară.

Sper că te-au ajutat informațiile mele și că vei reuși să găsești parfumul perfect pentru tine. Nu uita, primăvara iubește prospețimea, iar tu te vei putea bucura mai mult de primăvară dacă te vei învălui în arome la fel de proaspete ca ea. Cele mai bune parfumuri pentru primăvară te așteaptă să le testezi.

 

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns