Facial Massage Cream – Dă-i tenului o pauză!

     Nu știu cum era mai demult, dar în timpul în care trăim ne folosim fața extrem de mult. O să ți se pară o frază stupidă, dar adevărul este că rareori chipul nostru are parte de o pauză de la expresii faciale agresive. Nici măcar în somn nu mai avem o față liniștită deoarece până și visele noastre se derulează sub comanda stresului. Acesta este motivul pentru care vorbim azi despre această , sau o cremă pentru masaj facial. Despre efectele ei discutăm în detaliu în continuare, dar îți spun de pe acum că principalul ei efect este faptul că îți setează tenul pe modul PAUSE.

 

    Facial Massage Cream – Cărui tip de ten se adresează?

    Facial Massage Cream este o cremă densă pentru masaj facial. Este recomandată pentru tenul obosit și uscat, lipsit de vitalitate și care prezintă semne de îmbătrânire. Datorită ingredientelor bine alese, crema redă fermitatea tenului matur, revitalizează și conferă un aspect tânăr și sănătos tenului, hidratează în profunzime și reglează producția de sebum. Poți folosi fără frică această cremă dacă:

 • ai un stil de viață stresant care afectează aspectul tenului
 • tenul tău are un aspect tern și uscat
 • îți dorești un tratament care să ajute la estomparea ridurilor
 • vrei să previi semnele de îmbătrânire premature
 • simți nevoia să îți dăruiești câteva minute doar pentru tine 🙂

     Masajul facial – de ce este recomandat?

    Masajul facial este una din cele mai comune și eficiente metode folosite în cosmetică. În funcție de tipul de masaj facial, acesta poate avea ca efect hidratarea în profunzime, stimularea circulației, ameliorarea aspectului ridurilor, tonifierea tenului, tratarea petelor faciale. Crema despre despre care vorbim este foarte potrivită pentru orice tip de masaj facial.

    Datorită consistenței sale dense este ideală pentru masajul facial. Practic îți permite să execuți un masaj facial de 5-10 minute fără a fi nevoie de reaplicare, asta dacă ai aplicat o cantitate generoasă la început. Avantajul masajului facial este că, pe lângă stimularea circulației sanguine și a compușilor naturali ai pielii, i se permite tenului să absoarbă exact cât produs are nevoie. Pielea feței va putea astfel să fie hrănită corespunzător, fără a putea fi supraîncărcată. La sfârșitul masajului vei observa că pe piele rămâne un surplus de produs. Acesta va fi îndepărtat cu apă călduță sau cu o dischetă demachiantă, deoarece pielea nu are nevoie să îl absoarbă.

    Facial Massage Cream  – Ingrediente și beneficii

    Facial Massage Cream este o cremă comercializată de brandul Ayurmed, însemnând că ingredientele principale din compoziție sunt ayurvedice. Medicina Ayurvedică este una din cele mai vechi forme de medicină naturistă, originară din India, dar care își păstrează eficiența până azi. De aceea nu e de mirare că eficacitatea acestei creme se bazează pe extracte din scorțișoară,  curmale și ulei din germeni de grâu. Par ingredientele unui desert delicios și, în realitate asta îi vei oferi și tu tenului tău: un desert hrănitor și regenerant.

 •     Extractul de scorțișoară este recunoscut pentru proprietățile de stimulare a circulației sanguine care contribuie la revitalizarea tenului. De asemenea, are capacitatea de a reduce ridurile fine și formează un strat protector pe piele. Combate iritațiile prin efectul său antiinflamator și antibacterian.
 •    Extractul de curmale conține antioxidanți care păstrează aspectul tânăr al pielii. De asemenea, fiind bogat în Vitamina A, previne aspectul tern al pielii și apariția pigmentării. Țesuturile pielii sunt astfel stimulate și toxinele sunt eliminate mai ușor.
 •   Uleiul din germeni de grâu este și el un puternic antioxidant, având efect de tonifiere și stimulare a elasticității pielii.

      Deoarece este un produs naturist nu are efecte secundare și nu dă dependență.

     Mod de utilizare

    Facial Massage Cream poate fi folosită în trei moduri:

 1.     Cremă pentru masaj facial – Folosind o cantitate potrivită aplicăm produsul pe față și îl masăm folosind tehnica de masaj preferată. După câteva minute în care pielea a absorbit cât produs a avut nevoie, curățăm surplusul cu o dischetă demachiantă și clătim cu apă călduță.
 2.    Cremă de noapte – Crema poate fi folosită și ca cremă de noapte datorită consistenței sale dense. În acest caz se aplică o cantitate mai mică de cremă, se masează în piele și până dimineață ar trebui să fie absorbită complet.
 3.    Cremă pentru masaj corporal – în special primăvara simt nevoia unei creme care să hrănească în profunzime pielea corpului. Poate fi folosită cu succes pentru masajul corporal, asigurând un masaj plăcut și cu efecte optime.

   Părerea mea – Chiar funcționează?

      Produsul face tot ce spune, deci da funcționează. Mai mult ca orice reușește să îți ofere scuza ideală pentru un moment de relaxare care valorează mult. L-am folosit împreună cu mama mea și am ajuns la următoarele concluzii:

     PRO:

 • Ambalajul este foarte elegant și calitativ. Etichetele de pe borcănaș și cutia în care este ambalat conțin toate informațiile necesare, și găsești date legate de mod de utilizare, ingrediente și dată de expirare.
 • Prețul este mai mult decât convenabil. Pentru 18 lei primești 40 g de produs care îți va ajunge cu siguranță pentru multe utilizări.
 • Ingredientele sunt naturale și au efecte care se resimt încă de la prima utilizare. Mama mea în mod deosebit și-a simțit a doua zi tenul mai ferm și cu un aspect revitalizat.
 • Crema nu conține coloranți și poate fi folosită și pe tenul sensibil.

     CONTRA:

 • Parfumul este foarte puternic. Nu este o aromă neplăcută, dar dacă ai o problemă cu aromele puternice, s-ar putea să îți fie greu să o folosești, așa cum mi s-a întâmplat mie. Mama mea în schimb nu are nicio problemă cu parfumul, deci e mai mult o preferință personală.

      Recomand? Categoric. Este o cremă foarte potrivită pentru masajul facial, are ingrediente naturale, textură plăcută, efecte incredibile și este foarte accesibilă la preț. Dacă te gândești să o încerci îi poți acorda o șansă. Ține mine și că acest produs a câștigat premiul de „Best Ayurvedic Products” deci este un produs aprobat de profesioniști. Mai presus de orice alege-l pentru ca tenul tău îl merită!

 

 

 

 

 

You may also like

19 comentarii

 1. Nu prea obisnuiesc sa folosesc creme de fata, dar cred ca daca miroase atat de bine as folosi-o pe corp. Doar fata e cel mai important lucru, iar daca e buna pentru ten… eu cred 100% ca e buna si pentru zonele corpului uscate.

 2. Eu am probleme cu parfumurile in general, dar cu aceasta crema nu am avut probleme. Chiar imi place si eu sunt foarte pretentioasa la parfumuri pentru ca daca nu imi place mi se face fizic rau de la ele.

Lasă un răspuns