O bijuterie…

 

Calitățile sunt bijuterii de care nu te poți plictisi. O bijuterie poate fi frumoasă în vitrina unui magazin, și poate fi superbă atunci când este purtată, dar timpul o învinge de cele mai multe ori. Calitățile unei persoane însă, sunt la fel de prețioase ca o bijuterie, dar sunt mereu surprinzătoare. Nu te poți plictisi de ele și, la fel ca o bijuterie, sunt cel mai apreciate atunci când sunt purtate. În timp ce ne este foarte ușor să comparăm calitățile cu bijuteriile, sarcina de a găsi bijuterii care să ne pună în evidență calitățile este mult mai grea.

Adevărul este că bijuteriile sunt absolut inutile. Nu îți țin de cald, nici de frig, poți trăi liniștit și fără ele. Dar sunt esențiale dacă vrei să ai o ținută care să fie deosebită. Cu toate acestea bijuteriile nu trebuie neapărat să fie foarte bizare. Less is more, și în cazul meu asta înseamnă perle.

Perlele sunt simple, pașnice și uneori cam aiurite, mai ales arunci când se împrăștie pe jos. Nu mă pot gândi la o bijuterie care să fie mai versatilă decât perlele. Sunt timeless, simple dar sofisticate, modeste dar prețioase, și acolo undeva în sfera lor albă și lucioasă ascund ceva ce inspiră pace. De aceea bijuteriile cu perle sunt cele care vor reflecta cel mai ușor calitățile cuiva.

Am imaginea unei bunicuțe care își pune la gât colierul ei din perle cu feronerie elegantă la spate, în timp ce își amintește de timpul în care picioarele ei se mișcau mai repede decât acele de la ceasul care nu încetează să o sfideze acum. Sau o piticanie mică cu obraji grași și plini de rujul mamei, în timp ce își furișează cu teamă și fascinație perlele mamei la gâtul ei plăpând. Perlele sunt o bijuterie care pur și simplu face parte din viața noastră. Este firesc deci să le includem și în ținutele despre care vrem să credem că trebuie să fie speciale.

Sursa: https://pixabay.com

Colecția Majorica de la Splend’or se concentrează exact pe acest aspect. În fiecare bijuterie există cel puțin o perluță, în a cărei reflexie se vor regăsi apoi mii de ochi plini de admirație, pentru că perla nu se demodează niciodată. Undeva în sfera ei va reuși să capteze unele din cele mai frumoase amintiri – e un talent ascuns al lor – pe care ți le va dărui mai apoi ori de câte ori i le vei cere. De aceea ține minte că atunci când cumperi o astfel de bijuterie nu cumperi doar un obiect ci și un magnet pentru amintiri frumoase.

Bijuterii Majorica

Acesta este și motivul pentru care un colier, o pereche de cercei sau o brățară Majorica poate fi cadoul perfect pentru aproape orice femeie. Fetița care atunci când era mică se juca cu o admirație deplină cu perlele mamei, va putea primi propriul colier de perle acum că este și ea „majorică”. Bunica nu va putea să își împartă colierul ei de perle cu toate nepoatele, așa că va prefera să le cumpere o pereche de cercei fiecăreia, ca să se asigure că sfaturile ei vor fi mereu aproape de urechea lor.

Dacă nu ești fan cumpărături online, cel mai bine e să vizitezi un magazin fizic. Ai această posibilitate deoarece magazinele Splend’or se găsesc cam peste tot prin țară. De fapt sunt 45 de magazine în toată țara. Dar un magazin care vinde bijuterii trebuie să fie în sine o bijuterie. Cu decor simplist dar elegant, magazinul Splend’or te invită într-o bijuterie plină de bijuterii. Tot o bijuterie sunt și oamenii de acolo care vor face tot posibilul pentru ca tu să găsești bijuteria care va fi demnă să îți colecționeze amintirile.

Vorbind de magazin de bijuterii precis te întrebi cam ce prețuri au. Intenția ta e prețioasă, dar buzunarul nu prea. Partea bună e că și prețul e tot o bijuterie. Poți găsi bijuterii ieftine, cu prețuri începând de la 20 de lei, dar care să valoreze înzecit prețul în zâmbete.

Așa e mai ușor să probezi bijuteriile ca să descoperi care e aceea care îți va reflecta cel mai bine calitățile și care te va face deosebită, sau îi vor face pe cei dragi să își scoată calitățile din vitrină, pentru că așa le sta cel mai bine. Și nu uita, mai multe bijuterii (indiferent de natura lor), fac viața să fie o bijuterie. 

 

     Articol scris pentru Spring SuperBlog 2017 – Proba 15

 

 

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns