Apă micelară Farmec cu flori de orhidee – Review

 

În sfârșit a venit timpul să vă scriu despre un produs. Acum ceva vreme câteva dintre cele care mă urmăriți pe Facebook m-ați întrebat despre cum ar trebui să ne îngrijim tenul primăvara. O să vă scriu și despre asta, dar azi vorbim despre un produs care se pliază perfect pe această rutină de primăvară. Apa micelară Farmec e clar printre favoritele lunii trecute și în continuare am să îți spun și de ce.

  Apa micelară Farmec – Ambalaj și aplicare

Țin minte că atunci când am folosit apa micelară cu mac, tot de la Farmec, mi-a plăcut faptul că avea pompiță. Cred că aș fi preferat ca și aceasta să aibă același sistem, dar mă gândesc că fără este mai ok dacă vrei să o iei cu tine în vacanță. Deoarece vine în variantă de 150 ml în sticluță transparentă, este foarte ușor de transportat, nici în baie nu ocupă mult loc deci e ok. Recipientul este transparent și mie îmi cam place design-ul ăsta minimalist al lui.

Sistemul de închidere și deschidere este simplu. Pac-pac, ai închis și deschis, iar produsul va curge controlat pe discheta demachiantă pentru că are doar un mic orificiu prin care să iasă. Deci nu o să pierzi mai mult produs decât vrei. De fapt, nu pierzi produs deloc.

Apa micelara Farmec
Sistem inchidere-dechidere

   La ce e bun și ingrediente

Unele știți deja ce face o apă micelară, altele nu. Pentru cele care nu știu, apa micelară funcționează ca un demachiant foarte blând cu tenul și care se vrea a fi foarte eficient. Funcționează pe bază de micele, un soi de capsule microscopice, care în momentul în care sunt masate pe piele captează impuritățile și curăță tenul. Ar trebuie să aibă și rol tonifiant și hidratant, dar eu le folosesc doar pentru demachiere.

Varianta asta de apă micelară de la Farmec spune că respectă echilibrul natural al pielii, în plus conține extract din floare de Orhidee. Asta cu Orhideea mi-a plăcut cel mai mult, pentru că e floarea mea preferată și chiar am vrut să văd cum se comportă.

Ingredientele sunt destul de blânde din câte am văzut, nu are alcool, nu are coloranți ceea ce este super. Are totuși parfum ceea ce ar putea fi o problemă pentru cele care au tenul mai sensibil, dar nu cred că este într-o concentrație atât de mare încât să afecteze. Parfumul este oricum destul de subtil.

Ingrediente apa micelara Farmec

Extractul de flori de Orhidee este pus acolo ca să hidrateze și să calmeze tenul. După mine poate și să nu facă nimica, deja îmi place că apare pe ambalaj :).

     Părerea mea

Cred că e evident până acuma că îmi place produsul acesta, și îmi place mult. Își face treaba excelent inclusiv cu machiajul ochilor. E ușor de folosit, ușor de depozitat, și termini treaba rapid cu el. Este un produs pentru ten mixt și normal, deci perfect pentru mine, dar eu tot mai folosesc tonic și cremă hidratantă după el. De rău nu prea am ce să vă zic despre el, poate doar că văd în fiecare zi cum se termină și îmi pare tare rău.

Îl recomand? Absolut! Este un produs care merită încercat, mai ales că e românesc, mai ales că nici nu e așa scump. Costă în jur de 10 lei, mie mi se pare o afacere excelentă.

Asta a fost despre apa micelară de la Farmec, mai să îți povestesc despre o cremă, dar despre aceea povestim puțin mai încolo. Până la următorul articol sunt curioasă să știu care este produsul preferat din ritualul de demachiere? 

 

You may also like

5 comentarii

  1. Apreciez mult articolele tale.imi plac că sunt la obiect, sincere și scrise cu drag.
    Deși am incercat sa folosesc produse de la Farmec, că sa sprijin brand-urile românești, nu mi-am format o părere bună despre produsele lor. Prețul nu reflecta calitatea. De exemplu, Apa micelara de la Bioderma, pt ten sensibil, 100 ml ~ 12 lei. E dermato-cosmetic. Și e super calitate.

    1. Ei pai vezi, eu nu am incercat inca apa micelara de la Bioderma. Stiu ar trebui sa imi fie rusine sa spun asta, dar asta e adevarul. In schimb eu am avut o exeperienta placuta cu mai toate produsele de la Farmec, mai putin cu un CC, care nu cred ca l-am ales eu bine oricum. A, si un sampon inca nu prea m-a dat pe spate. In rest imi plac.

Lasă un răspuns