Atenție! Circulă un nou val de răceală – Cum îți protejezi familia?

 

Nu știu dacă ați observat, dar parcă răcelile de primăvară sunt mai rele decât cele de iarnă. Dintr-un motiv sau altul, virușii circulă în voie, și te trezești că după ce ai umblat toată ziua în soare și căldură, acasă te-ai întors cu febră. Fenomenul este unul comun și în momentul în care scriu articolul cunosc cel puțin 10 persoane care s-au răcit doar săptămâna asta, inclusiv un membru al familiei mele. Bun, deci ne-am răcit destul de frumușel. Cum facem însă să nu transmitem răceala sau virusul membrilor familiei? O metodă mai puțin cunoscută este să folosești măști de unică folosință Dispotrading.

    Măști de unică folosință

Știu, pare bizar să îți pui o mască pe față tot timpul cât stai acasă. Țin minte că acum câțiva ani apărea la TV niște imagini cu chinezi care erau nevoiți să poarte măști de unică folosință pe afară. Mi se părea așa de bizar și nici cum nu înțelegeam de ce fac asta. Ei bine de dragul protecției și a igienei fac asta. Exact acesta este motivul pentru care și ar trebui să le porți atunci când ești răcit.

O mască de unică folosință este o metodă sigură care previne răspândirea virușilor. Este ușoară, se prinde ușor, nu este incomodă și are capacitatea de a filtra bacteriile. microbii și virușii. Poți alege o simplă mască chirurgicală sau o mască de tip scoică care se fixează pe nas cu ajutorul unei lamele metalice. Astfel are mai multe șanse să stea la locul ei chiar dacă locuiești cu copii mici.

     Folosește pai de unică folosință pentru lichide

  Ajungi să simți importanța produselor de unică folosință mai ales atunci când ești răcit.  Poate că deja obișnuiai să îți sechestrezi un pahar doar pentru tine atunci când ești răcit din care să consumi lichide. Ideea nu e rea. Problema este însă că membrii familiei uită care e paharul tău, și în cele din urmă și tu uiți. Așa că folosirea paielor de unică folosință pare o idee mai bună. Îl folosești și îl arunci. Astfel scazi considerabil riscul de transmitere a bolii.

     Acestea sunt doar două metode la îndemâna oricui. Nici măștile de față, nici paiele nu au un preț exorbitant, așa că le poți achiziționa cu ușurință chiar și online. Măștile de față sunt folosite cu succes în domeniul medial de ani de zile, așa că poți fi încrezător în eficacitatea lor. De asemenea le găsești la un preț mai mult decât rezonabil. Nu uita să porți masca în special atunci când gătești pentru a evita răspândirea microbilor prin mâncare.

You may also like

Lasă un răspuns