Tensiometru de braț – Trei aspecte de care să ții cont

Problemele legate de tensiunea arterială sunt din ce în ce mai răspândite și din ce în ce mai grave. Acestea pot indica prezența altor afecțiuni sau le pot cauza. Așa că tensiunea este cu siguranță un aspect care trebuie monitorizat. În general, persoanele de vârsta a treia au probleme cu tensiunea. Acesta este și cazul bunicilor mei. După mai multe accidente vasculare cerebrale, faptul de a a deține un tensiometru în casă a devenit o necesitate absolută. Dar nu orice tensiometru de braț de pe piață este potrivit. Cum poți alege un tensiometru bun și care sunt aspectele la care trebuie să fi atent? Afli în continuare.

 

    Tensiometru de braț – Precizie

Este imperios necesar ca un tensiometru de braț să redea cu precizie valoarea tensiunii. Dacă rezultatul măsurătorii nu este precis, viața pacientului este evident pusă în pericol. O valoare prea mică sau prea mare poate influența în mod negativ intervențiile sau măsurile luate în continuare. Un tensiometru pentru casă ar trebui să măsoare tensiunea cu precizia unui specialist. Dacă ai posibilitatea, încearcă să testezi tensiometrul înainte de achiziționare. Dacă diferențele dintre două măsurători consecutive sunt  considerabile, înseamnă că investiția nu merită.

Tensiometru sendo

     Ușurința utilizări

În cele mai multe cazuri, un tensiometru va fi folosit de o persoană vârstnică. Întrucât nu vei fi mereu acolo pentru ei, un tensiometru trebuie să fie suficient de ușor de folosit. Încearcă să cauți un aparat cu pompă automată. Rezervă-ți timp pentru a-i învăța ce poziție a corpului să aibă, cum trebuie poziționată manșeta și cum să citească indicii de pe monitor. În rest, încearcă să cumperi un tensiometru care să aibă un singur buton. De exemplu, poți încerca tensiometre pentru monitorizarea tensiunii arteriale de la Sendo. Designul lor simplist poate fi exact ceea ce ai nevoie.

Tensiometru de brat

     Garanția

Nu îți cumperi în fiecare an un tensiometru. De aceea trebuie să te asiguri că aparatul pe care îl vei achiziționa are un preț rezonabil și o garanție pe măsură. Caută reflexia calității în prețuri, și asigură-te că tensiometrul achiziționat va avea cel puțin 5 ani garanție. Un tensiometru de braț Sendo, spre exemplu, îndeplinește cerințele de sus. În plus, are rezistența garantată japoneză.

Un tensiometru de braț poate fi cea mai bună alegere pentru tine și familia ta. Atâta timp cât vei ține cont de aspectele de mai sus, îl vei alege pe cel mai bun.

You may also like

Un comentariu

  1. Am trei tensiometre pe care le-am luat la recomandarea medicului. Cel mai folosit cu toate ca nu este cel mai indicat este tensiometru pentru incheietura pentru ca este cel mai usor de folosit.

Lasă un răspuns