Cinci sfaturi de frumusețe pur și simplu stupide

 

   Internetul e plin de sfaturi de frumusețe care mai de care mai surprinzătoare. În timp ce unele dintre ele s-au dovedit a fi pe cât de stupide, atât de eficiente, altele sunt stupide și atât. Așa că am făcut o listă cu șase sfaturi de frumusețe stupide.

 

    Epilează-te cu unt de arahide

    Deschidem gala de premiere a sfaturilor ridicole cu acest tip pe care mintea e incapabilă să îl înțeleagă pe deplin. În primul rând, vreau să aflu și eu povestea persoanei care s-a gândit că ar fi o idee bună să îți razi părul cu unt de arahide. Îmi imaginez că a mers în bucătărie și a zis ceva de genul:

    – Of mai! Iar nu am nimerit baia. Nu e nimic, și în bucătărie mă pot rade. Ia să vedem ce avem la micul dejun. Unt de arahide, PERFECT!!!

    Sunt aproape sigură că persoana care a dat acest sfat a fost o persoană plictisită care s-a decis să își bată joc cam de tot globul pământesc. În al doilea rând, de ce pe lumea asta ai vrea să te razi cu unt de arahide??? Deja exista pasta, spumă, cremă, loțiune, în curând o sa apară și aer pentru ras. De ce ai alege să folosești unt de arahide, care la noi oricum e mai scump, în locul produselor speciale pentru așa ceva? Cineva să mă lumineze.

Unt de arahide

     Taie-ți genele

 

   Femeile oricum au o plăcere nebună de a folosi obiecte periculoase pe la ochi care sunt atât de sensibil și prețioși. Dar să folosești ceva care seamănă atât de mult cu un cuțit e deja tentativă de sinucidere. Știm cu toate povestea aia că dacă îți tai genele o sa crească mai lungi, mai dese, practic o sa poți să le piepteni ca să nu se încâlcească. În realitate, tot ce rezolvi este să arăți ca o idioată câteva săptămâni bune până când genele cresc la loc, cum crezi? Exact la fel cum erau înainte. Și să nu veniți să îmi spuneți că ați avut o verișoară care și-a tăiat genele și acum vă face vânt când clipește, că nu cred nimic.

gene lungi

    Șapte sfaturi ridicole pentru îngrijirea părului iarna

    Dacă îți dai cu fixativ pe față, se reduce mărimea porilor

 

    Ăsta e nou, nu știam până acum de el. Se pare că dacă îți dai cu fixativ pe față, ajută cumva cu aspectul porilor. Ajută în sensul că o să îi înfunde și apoi apar acele mici și colorate elemente de decor avangardiste pe ten, pe care le numim în limbaj popular coșuri. Plus că îți miroase a chimicale, plus că nu înțeleg cum amar nu îți ia foc fața. Așadar, dacă îți dai cu fixativ pe față, o să arăți ca o idioată. Cam asta rezolvi.

hairspray on face

      Aplica eyeliner cu aparatul de curbat gene

 

    Hai că asta am încercat-o și eu. Cred ca trucul ăsta funcționează dacă ți post și rugăciuni în munți pentru aproximativ patru ani, și apoi aștepți să se alinieze planetele, calculezi unghiuri și valori de presiune, etc. Nu are cum să meargă. Unu la mână, dacă îți apropii aparatul atât de mult de pleoapă, doare ca sărăcia, și doi la mână, eyelinerul se uscă pe aparat și nu se mai transferă. În cel mai bun caz, o să rămâi pe pleoapă cu ceva ce seamănă cu o râmă desfigurată.

aparat de curbat gene

 

      Mască cu nisip igienic pentru pisici

 

    Am salvat ce e mai bun pentru sfârșit. Cumva, cineva s-a gândit că masca de argilă seamănă destul de mult cu nisipul igienic, deci ce nu l-ar pune pe față. Numai gândește-te cât de retard poți arăta cu chestia aia pe față. Habar nu am ce ar trebui să facă, dar pe bune?

 

masca nisip

     Ok asta a fost topul meu cu sfaturi de frumusețe stupide. Sper că v-a plăcut și dacă mai știți și voi altele, le aștept în comentarii.

 

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns