Review – Ulei de cocos alimentar – Verdex

 

     Și avem un review, cam întârziat, dar îl avem. Vorbim puțin despre uleiul de cocos de la Verdex, cel în varianta pentru gătit. Am primit acest produs acum ceva vreme, dar nu am vrut să scriu despre el până când nu mi-am format o idee cât de clară despre el. Așadar, hai să vorbim despre uleiul de cocos.

      De ce ulei de cocos?

    Uleiul de cocos este unul din cele mai benefice substanțe pe care le poți găsi pe lumea asta. Este ca un fel de diamant al alimentelor, doar că mult mai ieftin. Practic nu prea exista partea a corpului la care să nu îi facă bine. Este bogat în potasiu, magneziu, fier, fosfor, vitamina A si E, cupru, zinc și lista poate continua. Din punctul meu de vedere este unul din acele lucruri care nu trebuie să îți lipsească din casă.

 

    Există mai multe sortimente și mai multe companii care comercializează ulei de cocos. Eu o să îți vorbesc azi despre cel de la Verdex. Îți spun din start că e mai ieftin decât în alte părți, 49 de lei pentru 250 ml nu e mult în comparație cu beneficiile pe care le aduce. De asemenea, comanda ajunge repede, produsul vine în stare perfectă împreună cu un pliant despre beneficiile lui.

    Ulei de cocos – în scop alimentar

 

    Uleiul de cocos se poate consuma, și este chiar indicată consumarea acestuia. E recomandat să consumi trei lingurițe pe zi pentru a beneficia de efectele lui. Se folosește ușor. Vine în stare solidă, dar se topește la temperatura de 25 de grade. Are o culoare alb-gălbuie și e ușor de depozitat. Îl poți folosi în salate sau pentru prăjit, se comporta foarte bine și este un detaliu plăcut în orice mâncare.

    Ca o particularitate pe care am observat-o în cazul uleiului de cocos de la Verdex este că, la prima vedere cel puțin, nu are miros sau aroma specifică de cocos. Practic dacă nu ar fi fost eticheta pe cutie nu mi-aș fi dat seama că e ulei de cocos acolo. Cu siguranță exista un motiv pentru asta, cu toate acestea produsul este unul care își face treaba bine.

 

    Ulei de cocos – pentru frumusețe

 

    Nu e niciun secret că uleiul de cocos este foarte bun pentru ten și pentru păr. Încă nu l-am folosit pentru păr, dar l-am folosit de mai multe ori pe față. L-am folosit pentru demachiere dar și ca mască. Menționez că e foarte bun la îndepărtarea machiajului ochilor. De asemenea, pielea se simte mai bine, arată mai luminos și este mai catifelată după o mască cu ulei de cocos.

     Recomand? Absolut. Nu ai cum să regreți că dai bani pe un produs care îți aduce numai beneficii. Tu ai încercat uleiul de cocos?

You may also like

6 comentarii

  1. Nu am folosit uleiul de cocos ca pe un aliment, l-am folosit mai mult pentru a-mi face o mnasca de par sau de ten.

Lasă un răspuns