Romanian Art&Craft – Povestea produselor ce poartă amintiri

Nu am fost niciodată un mare fan al tradiționalului sau al elementelor de folclor românesc, dar când tradiționalul este prezentat într-o manieră mai mult decât interesantă și originală, pur și simplu nu am putut sa rezist. Asta am simțit când am văzut prima dată, din întâmplare produsele celor de la Romanian Art&Craft. Acesta este și motivul pentru care am ales să vă povestesc azi despre ai pe blog.

Romanian Art&Craft este un „proiect-copil”, sau mai bine zis adolescent pentru că are deja 14 ani. S-a născut din iubire pentru România, amintiri și imaginație, și scopul acestui proiect este acela de a se asigura că nu doar oamenii călătoresc în România, dar și România călătorește înapoi la ei acasă. Astfel câte o părticică din ea se împrăștie pe întregul glob.


Produsele Romanian Art&Craft îmbină puterea hipnotizantă a culturii tradiționale românești cu obiecte ce poartă o valoare practică modernă. Partea bună este că această îmbinare este foarte originală, astfel încât au reușit să ajungă cele mai bune suveniruri pe care le poți achiziționa sau le poți face cadou. Dar cred că mai bine decât să vă povestesc despre produse, este să vi le arăt.

Am reușit să pun mâinile mele umile pe câteva dintre produsele lor care sunt absolut fantastice. Cel mai mult m-au atras agendele lor. Papetăria este una din slăbiciunile mele așa că nu puteam rata să îmi întregesc colecția și cu agendele lor. De departe preferata mea este agenda care face parte din colecția Transylvania. Este o agendă foarte prețioasă cu copertă tare care imită textura pielii întoarse. Detaliul cu liliacul gravat este piesa de rezistență, iar marginile roșii au făcut-o irezistibilă pentru mine. Unde mai pui că are și foi albe goale ce abia așteaptă să le mâzgălesc cu cine știe ce gânduri.

 

 

 

 

Din colecția I LOVE RO, mi-am ales o agendă mai micuță. E o agendă perfectă pentru un amator de călătorii, și admirând-o mi-am dat seama că nu prea am văzut țara asta. Așadar o voi folosi pentru a-mi planifica excursiile viitoare. Coperta este de asemenea tare, iar designul este adorabil.

 

 

 

 

 

O altă agendă și un carnețel le-am ales în ideea în care îmi plac agendele cu spirală pentru că sunt foarte ușor de manevrat. De data aceasta însă, le voi face cadou surorii mele care are o pasiune pentru desen, iar acest tip de carnețele sunt perfecte pentru așa ceva. Bineînțeles, pot fi un cadou potrivit pentru o persoană care poate lucrează în străinătate sau locuiește acolo. Cu siguranță îi va fi drag să le folosească.

 

 

 

 

 

 

Dar la ce bun o agendă dacă nu ai cu ce să scrii în ele? Nu am rezistat și am ales și două pixuri și cel mai drăguț creion din lume. Colecția Vlăduț’s Story este inspirată de personajul Vlad Țepeș, doar că în centrul atenției este Vlăduț, nepotul acestuia. Pixul și creionul ar face fericit orice copil, chiar și un copil mai mare, trecut de 20 de ani. Pixurile sunt cu gel și scriu bine, dacă scriu și frumos asta depinde de cine le folosește. Creionul însă e ceva fantastic, și cu siguranță e cel mai regesc dintre toate.

 

 

 

 

 

Dacă tot am ales niște instrumente de scris, zic să luăm și un loc în care să le depozităm. Un penar cu motive tradiționale ar fi perfect. Este foarte încăpător și original. În ambele capete apare scris expresia „Memories from Romania”, și cu siguranță pixurile și creioanele pe care le va găzdui mă vor ajuta să aștern în scris multe amintiri din România.

 

 

 

 

Partea și mai bună este că cei de la Romanian Art&Craft comercializează și dulciuri românești. Bineînțeles că puteți găsi și ceva mai românesc decât o ciocolată cu lapte, dar mie asta mi-a furat ochii împreună cu papilele gustative. Via Delice este colecția din care face parte această ciocolată, și pot spune că este o ciocolată specială. De la ambalajul care are un design superb, la folia în care este învelită și până la gust, totul pare regal. Este alegerea perfectă în materie de dulciuri, și credeți-mă, nu vă veți îndura să aruncați ambalajul.

 

 

 

Bine înțeles că poți găsi și alt tip de produse de colecție, suveniruri speciale pline de poveste, dar pe acestea te invit să le descoperi singur intrând pe artandcraft.ro. Cu siguranță vei găsi un cadou potrivit pentru tine sau pentru cineva drag, și aș fi recunoscătoare dacă mi-ai spune și mie ce ți s-a părut interesant printr-un comentariu la această postare. Ne vedem în comentarii!

PS: Era să uit! Dacă vei comanda produse de pe site de peste 150 lei primești agenda Transylvania cadou. Eu zic să nu e de ratat. 😉

You may also like

22 de comentarii

  1. Cred ca ciocolatata aia de la final nu trebuia sa o pui. Iti dai seama ce ai facut? 😀 De unde iau eu acum ciocolata??? Desi nu mai prea folosesc produse de papetarie fiindca nu mai necesita, imi plac si eram pasionata cand eram in activitate dar nu prea aveam de unde alege. Ne bucuram cand primeam de la partenerii de afaceri importanti cate o agenda, pix etc .

  2. Eu i-am gasit in aeroport si i-am apreciat pentru ca promoveaza mesterii si arta populara romaneasca deoarece sunt valori inestimabile. Fiind olteanca nu pot sa aleg pentru un cadou decat ceva specific zonei Olteniei si datorita originalitatii, simbolisticii, simplitatii, aleg mereu ceramica speciala de Horezu. Daca pentru creatia culta criteriul valoric fundamental il constituie originalitatea, pentru creatia populara il constituie respectarea traditiilor, autenticitatea constiintei colective.

Lasă un răspuns