Cum să îți reîmprospătezi garderoba pe gratis?

Deci ai deschis dulapul și nu îți mai place nimic din ce vezi. Ai tot purtat hainele alea și te-ai plictisit de ele până peste cap. Cu toate acestea portofelul nu este empatic cu dorințele tale. Nu îți permiți să îți cumperi haine noi, și nici nu mai știi ce să îți cumperi. Ce te faci? Îți spun eu. În cele ce urmează îți prezint câteva metode de a-ți da refresh la garderobă fără cheltuieli extreme sau chiar deloc.

   1. Broderie

 

 

     2. Nasturi și mărgele

 

 

 

 

 

 

    3. Desen textil

 

 

 

      4. Poartă-le invers

 

 

 

 

 

     5. Taie-le!

 

 

    6. Pune petice

 

 

 

Acestea au fost sfaturile mele. Sper că ați observat că am pus multe poze pentru că îmi era lene să scriu. Și dacă vă interesează, pozele sunt de pe Pinterest. Aștept în comentarii să îmi spuneți ce metodă vă place mai mult. Pupici!

You may also like

18 comentarii

  1. Credeam ca eu sunt singura nebuna care indrazneste sa poarte rochiile invers :))) am cateva modele in garderoba care pur si simplu vin mult mai bine intoarse, pentru ca fie au un V frumos pe spate si as vrea sa vina in fata, gen decolteu, fie cele care au deja in fata si m-am plictisit de ele, asa ca aleg sa le port invers :))

  2. Caut de foarte mult timp un articol de acest gen pentru că am rămas fără idei. Am purtat și eu hainele invers, unele îți permit, dacă au o croială mai legejeră, altele nu, pentru că te simți sugrumat.

Lasă un răspuns