Review – Ulei de masaj relaxant – Faunus Plant

A sosit momentul să îți vorbesc despre un alt produs îndrăgit de la Faunus Plant. Până acum am fost plăcut încântată de balsamurile lor de buze despre care am scris aici, și de siropurile lor despre care am scris aici. Despre uleiul de masaj îți spun din start ca sunt foarte mulțumită, dar să detaliem mai jos.

Eu am ales să încerc uleiul de masaj relaxant cu extract de lavandă. Pe site mai au o variantă energizantă și una aticelulitică, dar mie mi-a făcut cu ochiul cea relaxantă. Vă spun sincer, când am simțit prima dată aroma produsului am crezut că nu o să îmi plac și numai relaxant nu va fi. Ceva din componența lui îl face să miroasă puțin ca… un leac băbesc. Cel puțin asta îmi transmite mie. Cu toate acestea când îl folosești la masaj, aromele încep parcă să se descompună, și am fost surprinsă să îl găsesc chiar foarte relaxant.

Un alt aspect pe care vreau sa îl punctez este acela că îmbunătățește aspectul pielii și o lasă catifelată. Din cauza ingredientelor 100% naturale efectele benefice aspra pielii, și nu numai, nu încetează să apară. Este un ulei pe bază de ulei de floarea soarelui, îmbogățit cu gălbenele, sunătoare, uleiuri esențiale de Lavanda, Ylang-ylang și Vitamina E.

Produsul se absoarbe în piele în câteva minute. Eu obișnuiesc să reaplic o cantitate mică atunci când simt nevoia.

Pentru doar 8,90 lei primești 100 de ml de produs, care o să îți ajungă o veșnicie, dar e valabil 6 luni de la deschidere. Ambalajul e silențios și bine făcut. Nu are scurgeri și este ușor de aplicat cantitatea dorita de produs. Produsul îl găsiți aici.

Ok… mersi că ai citit acest articol plictisitor. Aș vrea să știu dacă tu folosești ulei pentru masaj și dacă ai terminat vreodată un ulei de masaj. Ne vedem în comentarii!
 

You may also like

20 de comentarii

  1. Imi plac ingredientele. Si da, mie mi s-a intamplat sa termin un ulei de masaj, cel putin. Am acest obicei, de a ma rasfata pe mine si pe iubitul meu 🙂

  2. Să știi că produsele care au miros de leac băbesc sunt cele mai bune 🙂 Prețul este mai mult decât mic pentru cantitatea de produs, iar valabilitatea scurtă mă face să înțeleg că este un produs natural.

  3. Ador masajele si automat imi plac si uleiurile de masaj ������ Imi place tare mult
    mirosul de lavanda iar pretul este unul super bun! Pupicei! ��

  4. Uleiul de masaj il foloseste prietenul meu pe mine dar nu ii plac mirosurile ciudate, deci pentru a fi rasfatata trebuie sa aleg ce ii place lui. Lavanda nu e una din preferatele lui dar caracteristicile produsului sunt foarte interesante.

  5. Eu am folosit uleiul de masaj de la o alta firma,primul pe care l-am terminat,a fost de grefe parca,iar cel de-al doilea l-am luat de lavanda.Sunt tere curioasa sa il incerc si pe acesta.

Lasă un răspuns