Nu te teme să cumperi dintr-o farmacie online!

În ultima perioadă, motoarele de căutare au fost solicitate la greu în vederea găsiri unei farmacii ieftine. Oamenii caută spre exemplu, grupul de cuvinte farmacie ieftina Iași. Mi se pare interesant fenomenul. Se pare că am ajuns la acel nivel la care nu îl mai întrebăm pe prietenul nostru bun: unde găsesc și eu o farmacie ieftină? Apelăm la prietenul nostru mai rapid Google care, în mai puțin de o secundă ne dă și un răspuns. Răspunsul s-ar putea să ne surprindă. În loc de o farmacie tradițională, te îndrumă înspre o farmacie online. Nu te speria, știe nenea Google ce face.

În ultimii ani, farmaciile online s-au înmulțit și acum chiar ai de unde alege. Cu toate acestea oamenii sunt încă reticenți în a comanda medicamente online. Mare greșeală și, în continuare, vă voi spune de ce.

   La o farmacie online nu stai la coadă și nici nu te fraierește farmacista

Nu mă tem de tehnologie pe cât mă tem de oameni. Online treaba e simplă. Ai găsit produsul, l-ai pus în coș, l-ai comandat, l-ai plătit, la revedere. La o farmacie tradițională treaba stă altfel. Pe lângă faptul că, mai ales în acest sezon, cozile sunt enorme și se pierde mult timp, angajatele farmaciilor nu sunt mereu sincere în recomandări.

Eu am pățit-o anul trecut când mi s-a pus mie pata că vreau un Melkfet pe care l-am mai folosit în trecut. Unguentul acesta cu vaselină și gălbenele îl găseam online la 8 lei. Dar am zis hai totuși să îl caut în oraș. Pe lângă faptul că a trebuit să mă plimb prin vreo 3 farmacii, când în cele din urmă am rămas fără timp, am intrat într-o farmacie foarte populară „a inimii” și am întrebat dacă au produsul pe care îl căutam. Foarte tacticoasă doamna merge în spate și îmi aduce un borcănaș cu produsul pe care îl voiam, spunându-mi că e cu gălbenele, că e foarte bun și ce afacere bună fac. Preț 13 lei. Plătesc repede,  mă grăbeam. Ajung acasă și observ că produsul e vaselină goală, nu avea pic de gălbenele în el, ba chiar expira în câteva săptămâni. Da, grozavă afacere am făcut! E lesne de înțeles că online nu dai de astfel de probleme.

   O farmacie online îți permite să te plimbi prin ea

Atunci când intri într-o farmacie tradițională procedura e aceeași. Saluți frumos, ceri ce îți trebuie, doamnele stau și caută, și caută, ba nu înțeleg ce vrei, ba îți recomanda ele alte bazaconii, etc. O farmacie online însă, îți oferă posibilitatea să te plimbi prin ea. Fiind foarte bine organizată poți găsi repede produsul pe care îl dorești sau mai multe produse care tratează o anumită afecțiune. Poți să îi citești prospectul online și descrierea produsului te convinge rapid dacă un medicament este sau nu potrivit pentru tine.

    O farmacie online are mai mereu oferte și promoții speciale

Un mare avantaj al farmaciilor online este faptul că, pe lângă prețurile foarte bune, au mereu promoții și reduceri. De exemplu, în farmacia online Medik-on.ro, găsești oferte speciale la produse de sezon, la produse cosmetice și chiar la jucării pentru copii care să îi ajute pe micuți în dezvoltare. Acestea sunt bine evidențiate și nimeni nu le ascunde. Nu te păcălește nimeni să alegi cel mai mare preț doar ca să aibă ei un câștig. Vezi toate prețurile și alegi, ba ai și posibilitatea să compari cu alte farmacii online foarte rapid. Dacă totuși ai nevoie de recomandări, poți vorbi cu cineva în live chat-ul pe care îl găsești de obicei în partea dreapta jos.

Nu îți fie teamă să intri într-o farmacie online. Nimeni nu o să te judece pentru ce îți cumperi, nimeni nu o să te fraierească și nimeni nu o să îți bage produse pe gât. Tu decizi dacă vei cumpăra ceva sau nu, ce vei cumpăra și cât vei cheltui. E timpul să îți schimbi mentalitatea pentru că ai doar de câștigat. Eu sper să nu ai de intrat într-o farmacie decât pentru a cumpăra un cadou cuiva, oricât de impropriu ar suna, iar dacă chiar ai nevoie de ceva, sunt sigură că vei găsi cea mai bună ofertă.

You may also like

17 comentarii

  1. Si eu prefer farmaciile online. Doar cand am nevoie urgenta de ceva intru in farmacie propriu zis, gen am racit sau m-a luat durerea pe nepregatite, altfel comand totul de pe net.

  2. Am patit si eu de multe ori sa intreb de ceva si sa mi se ofere un produs simlar mult mai scump. Si eu cumpar online de cate ori am ocazia, chiar si din farmacii. Am observat ca au preturi mai mici ca in magazinele fizice…

  3. Mie-mi plac reducerile si daca ma duc intr-o farmacie fizica nu pot sa le vad pe toate decat daca scanez toate rafturile, lucru mai mult decat dificil. In on-line pot sa navighez cat vreau, pot sa citesc atent etichetele, pot compara mai usor preturile.

  4. Salut, si eu prefer mediul online cand vine vorba de otc-uri,suplimente si cosmetice ptr ca poti comapra foarte usoar preturile (pe site-uri de genul shopmani etc ) , am observat ca in general plafarele online sunt mai scumpe decat farmaciile .
    Dar totusi ramane intrebarea pe care o alegi? ptr ca sunt fff multe pe internet…eu una le prefer pe cele care au si sediu fizic si citesc intodeauna rubrica „despre noi” ca sa aflu cine sunt si de cat timp sunt pe piata, daca nu gasesc aceste informatii evit sa fac comenzi . Voi unde faceti comenzi online ?

Lasă un răspuns