Fotodivertisment pentru aniversarea căsătoriei – Cum să faci un cadou original

   Pe 19 noiembrie părinții mei împlinesc 22 de ani de la căsătorie. Nu sunt 25, nici 50, dar asta nu înseamnă că nu merită un cadou pe măsură. Ba chiar merită un cadou destul de valoros. În calitate de cea mai buna fiică din lume, m-am gândit serios să le organizez o petrecere aniversară. Cu veselie, cu neamuri pe care nu le-am mai văzut de mult, cu prieteni dragi. Dar ce cadou să le fac? Serviciile de cafea, fețele de masă și lenjeriile de pat știam sigur că vor fi din plin asigurate de ceilalți invitați. Dar eu ce aș putea să le ofer ca să fie memorabil? Memorabil… desigur. Amintirile sunt foarte valoroase. Așa mi-a venit ideea să creez amintiri noi, înviindu-le pe cele vechi folosindu-mă de PartySnap.
  PartySnap este o inovație în materie de fotodivertisment care îi provoacă pe invitați să socializeze și să se distreze altfel. Ideea mi s-a părut foarte mișto, și am clocit pe loc și niște idei trăznite, prin care să provoc mai mult invitații. Ca să înțelegeți despre ce este vorba, trebuie să vă dau niște detalii din culise.
   Familia mea este rezultatul contopirii a două regiuni geografice, una mai mândră ca alta: Mureș și Maramureș. Nu știu dacă detectați conflictul, dar vorbim de Mureș la puterea a doua. În acest context, era imposibil să nu apară un conflict inocent pe tema: Care Mureș este mai bun? Maramureșenii susțin sus și tare că Mureșul fără Mara e mai sărac, în timp ce Mureșul consideră Mara este o blasfemie adusă purității râului care îi dă numele, și că Maramureșul este un fel de Mureș wanna be.
   Am decis să exploatez acest conflict simpatic la evenimentul meu. Practic cei de la PartySnap oferă posibilitatea folosirii peretelui verde. Invitații pot alege ce fundal doresc în spate și pot alege între șase opțiuni. Numărul par a fost perfect pentru mine. Am să aleg trei peisaje din Mureș și trei din Maramureș. Apoi am să provoc invitații la concursul serii. Fiecare echipă trebuie să pozeze cât mai mult folosind un fundal care să reprezinte regiunea de care aparține. La sfârșitul petrecerii se vor număra fotografiile și vom vedea care echipă a fost mai bună: echipa mami, sau echipa tati.

 

 

 

   Pe lângă peretele verde, invitații vor putea să folosească obiecte reale, amuzante cu care să facă poze. Cum ar fi: eșarfe haioase, pălării, peruci, ochelari amuzanți, etc. Pe lângă toate acestea, eu vreau să mai introduc niște obiecte care să aibă legătură cu ziua nunții părinților mei. Astfel invitații vor putea face poză cu: voalul miresei în stil `94, peruca cu coafura permanent a mamei mele, buchetul plângător din plastic de la nuntă, buchete din flori artificiale după moda anilor `90, cravata fancy a tatălui meu, etc. Am eu un sentiment că se vor amuza pe cinste.
   Tot în spiritul competiției, vreau să am și niște palete cu text regional specific Mureșului și Maramureșului. De exemplu: nealcoș vs. cinaș, picioici vs. baraboi, claie vs. furcitură, horincă vs. jinars, șod vs. hâd, ciorapi pantalon vs. ștrampi, tocană vs. mămăligă, popricaș vs. tocăniță, etc.

 

   Un alt lucru super fain pe care îl face PartySnap, este acela că permite invitaților să adauge obiecte virtuale pozelor pe care le fac. Practic, drăcovenia asta are un display cu touchscreen. Participanții se pot vedea în timp ce fac poza datorită funcției live view. După ce fac poza țac-pac, pot merge și cu degețelele lor, pot adaugă obiecte virtuale cum sunt cele din imaginea de mai jos, peste poza pe care au făcut-o.

 

 

   Mie mi-a venit ideea să mă folosesc mai interesant de această funcție. Fără nicio supărare, pozele de acum 22 de ani erau plictisitoare rău. Așa că îmi voi provoca părinții și invitații să recreeze pozele de la nuntă, dar să le adauge obiecte, astfel încât să fie mai amuzante. Știu eu, să își pună buze mai mari, ochi de altă culoare, gură știrbă, pălării amuzante, texte haioase, posibilitățile depind doar de imaginație. Poți adăuga și personaje. Eu vreau ca invitații să poată face poze cu Angela Similea, Aurel Tămaș, actorii din Dallas, Sclava Isaura, și alte vedete ale timpurilor lor. Nu pot să îi aduc în realitate, așa că măcar în vise să se întâlnească cu ei.

 

 

   Încă o chestie după care părinții mei vor fi nebuni este că pozele se pot publica pe Facebook în timpul evenimentului. Ai mei sunt prinși bine de tot de febra Facebook, deci o să îi încânte la maxim faptul că vor putea să distribuie imaginile cât mai repede. Îi și văd discutând despre cine a primit mai multe like-uri.
   Succesul evenimentului este garantat astfel. Invitații vor rememora întâmplări plăcute, și vor crea loc pentru altele noi. Sunt sigură că vor vorbi multă vreme despre cât de mult s-au distrat la petrecere. Știu asta pentru că îi cunosc. Nu o să îi las să plece doar cu o amintire foarte plăcută, ci le voi oferi și ceva palpabil. Display-ul este conectat la o imprimantă performantă, astfel invitații vor putea alege să își printeze fotografiile în dimensiuni 10×15 cm, sau să aleagă fotografii magnetice. Aceste fotografii magnetice se vor lipi de frigider, la fel cum se va alipi această amintire de inima lor.
    Indiferent de cine va câștiga, Mureș sau Maramureș, eu sunt oricum cea mai câștigată. Fac parte dintr-o familie de care pot să fiu mândră și de la care am ce să învăț. În plus, folosindu-mă de PartySnap o să le pot oferi cel mai frumos cadou: câteva ore în care vor avea două lucruri de făcut, să se bucure și să creeze noi amintiri prețioase.
    Vreau să văd până unde merge imaginația ta. Spune-mi în comentarii unde ai vrea să folosești acest serviciu și ce obiecte amuzante ai folosi.
    Articol fotografie din albumul SuperBlog 2016 – Poza 13

You may also like

22 de comentarii

  1. Trebuie si un glosar pentru cei care nu apartin niciuneia din regiuni, De exemplu: nealcoș vs. cinaș, picioici vs. baraboi, claie vs. furcitură, horincă vs. jinars, șod vs. hâd. :))

  2. Ce haios! nealcoș vs. cinaș, picioici vs. baraboi, claie vs. furcitură, horincă vs. jinars, șod vs. hâd, ciorapi pantalon vs. ștrampi, tocană vs. mămăligă, popricaș vs. tocăniță.
    Tare! Felicitari.

Lasă un răspuns