Pinspiration – Ce sa faci cu blugii vechi?

Blugi, jeans, denim, oricum le-ai spune sunt sigură că ai o grămadă de perechi pe care nu le mai porți acasă. Ai mai pus câteva kile și nu iți mai vin, iți dai seama cât de hidoși sunt și de ce mama delfinilor intergalactici i-ai cumpărat, sau ai slăbit și acuma mai încape o persoană în ei, ori i-ai purtat până la refuz și acuma nu mai au culoare, sau s-au rupt acolo unde nu e cool sa se rupă. Sau ai și tu o mătușă care iți aduce mereu haine fără să te întrebe dacă iți trebuie, sau să îi pese dacă iți sunt bune sau nu.

Ai putea să îi donezi la rândul tău, sau să îi arzi, sau să îi arunci la gunoi, sau să te urci pe un bloc și să le dai drumul de acolo ca să vezi și tu cum zboară blugii cu parașuta. Eu însă am o soluție ingenioasă pentru tine. Refolosește-i altfel. Cum? Mai jos am găsit câteva idei pe care le poți pune în practică cu ușurință.

 

    Acestea sunt lucrurile pe care le-am găsit pentru voi.  Cum vi se par aceste proiecte? Aștept să îmi spuneți în comentarii ce alte lucruri aveți acasă cărora ați vrea să le dați un alt scop. Pupici!

You may also like

12 comentarii

  1. Ideile sunt extra dar ce mama delfinilor intergalactici ai cu mine de ma pui la munca? :)) Glumesc, as incerca sa fac macar o chestie din cate ai postat tu, dar mi-e leneeeee.

  2. Foarte faine ideile. Eu am facut o jucarie dintr-o pereche de blugi. Un fel de monstruleţ. Acum cred ca ideea cu geanta imi face cu ochiul… deci cand o sa am timp o sa ma pun pe cusut daca gasesc si instructiunile

Lasă un răspuns