Cum ne alegem rochia de ocazie de pe Fashion-24.ro?

  Nu e mereu uşor să ne alegem rochia de ocazie, în principal deoarece avem foarte multe opţiuni şi uneori e greu să găsim culoarea sau croiala perfectă pentru silueta noastră. Lungă, scurtă, cu fusta în cloş sau dreaptă, cu decolteu sau fără, combinaţiile sunt infinite. Eu m-am decis să vă prezint care sunt cele mai safe alegeri, din punctul meu de vedere, astfel încât să nu daţi greş niciodată. Toate rochiţele le puteţi găsi pe Fashion-24.ro.

    Rochia neagră

   Când vine vorba despre o ţinută de seară sau de nuntă, imaginea unei rochii lungi şi foarte elegantă ni se proiectează automat în minte. Clasica rochie neagră este mereu o alegere safe şi, îndrăznesc să spun, una care o să vă scoată din anonimat, având în vedere că rochiţele cu multe aplicaţii şi foarte colorate sunt în mare vogă. Rochia lungă şi neagră va da un strop de sobrietate şi sofisticare ţinutei. Asortată cu un machiaj la fel de clasic, ţinuta va fi una demnă de invidiat. Puteţi găsi un exemplu de astfel de rochie aici.

     Rochiţa mini sau midi

     Rochiţele de ocazie mai scurte, cu fustă în cloş de regulă, în culori mai vii şi mai variate, poate fi cu uşurinţă abordată, în special dacă eşti adolescentă. Aceste rochiţe îmbină fantastic eleganţa cu spiritul energic aşa că este un compromis perfect între rigoarea societăţii şi nonconformism. Puteţi opta pentru aplicaţii din dantelă, fundiţe, mărgeluţe, broderie sau aplicaţii metalice fără ezitare, acum aveţi voie. Dacă fusta este din tulle este şi mai bine. Un exemplu găsiţi aici.

 

     Rochia XXL

    Dacă eşti posesoarea unei siluete mai ample, sunt sigură că nu îţi este foarte uşor să alegi rochia de ocazie. Poate fi foarte greu să te îmbraci ţinând cont de preferinţele personale şi presiunea societăţii. Cea mai sigură opţiune este şi în acest caz rochia neagră. Spre deosebire de prima rochie pe care v-am prezentat-o, această rochie neagră trebuie să coboare până la nivelul genunchilor maxim. De asemenea, e de preferat ca fusta să fie dreaptă. Asta nu înseamnă că ţinuta e una plictisitoare. Puteţi plusa cu aplicaţii din dantelă, sau un croi al fustei mai deosebit, şi, dacă într-adevăr vreţi să ieşiţi din anonimat, o pereche de pantofi nebună. Un exemplu găsiţi aici.

    Cam atât pentru azi. Vreau să ştiu dacă v-au ajutat alegerile mele, aşa că aştept comentariile voastre. Pupici!

You may also like

Lasă un răspuns