Review – Sampon Stop Caderii Parului Cosmetic Plant

   No servus, şi uite un produs cu care nu m-am înţeles deloc. Alina de la Păreri Răzleţe a redeschis programul de testare produse de  ceva vreme, de fapt sunt destul de sigură că am întârziat binişor cu acest review, şi aşa am avut ocazia să testez şi acest produs.

  Long story short, şi mie îmi pică părul, şi eu prefer produsele pe bază de plante, deci acest şampon a ieşit câştigător. Eu din nefericire, nu am ieşit prea câştigătoare, în sensul că îmi pica părul la fel de tare şi că şamponul ăsta arată ca un şampon, miroase ca un şampon, este ambalat ca un şampon, doar ca nu face ce ar trebui să facă şamponul cel mai bine, şi anume să spele părul.

  Având în compoziţie trifoi roşu acest şampon a câştigat un soi de concurs în Asia. Cu toate acestea nu s-a ridicat nici măcar la cele mai mici aşteptări ale mele. Ca să fiu mai clară, după ce mă spălam cu el trebuia să mă spăl mai apoi cu alt şampon. Da, l-am folosit de mai multe ori ca să mă asigur că el e cauza. Îmi simţeam părul mai gras şi mai murdar.  Acestea fiind spuse, cu părere de rău nu am cum să recomand acest produs.

  Dacă vreţi detalii tehnice, vine în flacon de 250 ml, făinuţ, draguţ, etc. E incolor şi are miros plăcut. Textura este cea mai ciudată. Are o consistenţă gelatinoasă, dar mai degrabă poate fi comparată cu gelul de Aloe Vera sau (scuzaţi impertinenţa) muci. 

    Cam asta e părerea mea. Dacă nu o împărtăşiţi sunt nerăbdătoare să aflu asta şi de ce. Voi cu ce produse nu v-aţi înţeles deloc? Aştept comentariile voastre. Pup!

You may also like

3 comentarii

  1. Am folosit ceva de la Cosmetic Plant la un moment dat, nu samponul asta, dar tot nu am o amintire placuta. Nu mi se pare o firma stralucita, are produse mai degraba mediocre. Nu stiu de ce e recomandat pt toate tipurile de par, n-are cum sa spele un par gras, asta e clar.

Lasă un răspuns