Trei cămăşi care nu trebuie să îţi lipsească din dulap

   E vară draguţelor! Tricouri, cămăşuţe, costume de baie, pantaloni scurţi, fuste lejere şi săndăluţe. Cu asta ne lăudăm în această perioadă. Şi ca să nu ne lăudăm degeaba, să vedem ce putem face pentru a ne diversifica ţinuta.

   Azi vorbim despre cămăşi. Un articol vestimentar care este adesea ignorat, dar care poate transforma total o ţinută. Din punctul meu de vedere, am observat că există numeroase stiluri de cămăşi care s-au pierdut de-a lungul timpului, iar noi insistăm pe modelele clasice. Aşadar căror modele de cămăşi ar trebui să acordăm cea mai mare atenţie?

   Cămaşa cu decupaje

  Cămaşa cu decupaje este o alegere potrivită atât într-o ţinută business, cât şi într-o ţinută elegantă. Este bine să nu încărcaţi ţinuta foarte mult când purtaţi astfel de cămăşi, încercaţi să păstraţi toate celelalte elemente în zona basic, astfel încât cămaşa să rămână piesa  centrală a ţinutei. Optaţi pentru un look delicat şi echilibrat pentru a avea o apariţie sofisticată.

    Cămaşa transparentă

    Cămaşa transparentă este încă un must-have. Fie că optaţi pentru semi-transparenţă, transparenţă în zona braţelor, sau ceva mai îndrăzneţ, este bine să aplicăm acelaşi principiu ca în cazul decupajelor. Păstrăm cămaşa ca piesă centrală a ţinutei asigurând astfel un echilibru estetic. Putem totuşi să fim mai îndrăzneţe, putem aborda o fustă de piele sau chiar bocanci. Încercaţi să păstraţi ţinuta monocromă, în special dacă aţi ales o cămaşă transparentă neagră.


      Cămaşa cu imprimeu

   Se poarta 70’s deci se poartă imprimeuri, cât mai bogate şi cât mai diversificate. Dacă abordăm cămaşa cu imprimeu este foarte important să o asortăm cu un element într-o singură culoare care se găseşte în imprimeu. Nu încărcăm ţinuta cu foarte multe accesorii. O pereche de cercei discreţi pot fi mai mult decât suficienţi, şi o coafura simplă, ne vor asigura o apariţie demnă de imitat.

   Cămăşile din imagine le puteţi găsi în magazinul online StarShinerS aşa că aruncaţi o privire. Aştept să îmi spuneţi ce abia aşteptaţi să purtaţi vara asta? Eu abia aştept să pot purta fustele mele preferate. Hai, vă pup!

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns